Haberler
Resim Konu
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ RAMAZAN FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR İlçe ve köylerimizdeki yaşlı, engelli, dul ve yetimlerin gıda ihtiyaçları ramazandan önce dernek yöneticileri tarafından kendilerine ulaştırıldı.
KARABULDUK ve KÖYLERİNİN RAMAZAN ÖNCESİ GIDALARI ULAŞTIRILDI Derneğe ulaşmakta güçlük çeken ihtiyaç sahibi insanlarımızın gıdaları yöneticiler tarafından kendilerine ulaştırılıyor.
DENİZ YILDIZI ALTAŞ TV’deGerçek ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım hizmetlerini her yıl artırarak devam ettiren Giresun Deniz Yıldızı Derneği yeni dönem televizyon programlarına 21 Temmuz 2011 Perşembe Günü Ordu Altaş Tv.’de başlıyor.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ BAŞKANI EMİNE ACARYaklaşan ramazan öncesi ilçe ve köy ziyaretlerini sürdüren Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar bu kez de üçüz bebekler Caner, cesur ve Cansu’yu ziyaret etti.
BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE İlimizdeki yardım faaliyetlerini her yıl artırarak devam ettiren Deniz Yıldızı Derneği bu kez de Duroğlu Beldesi Homurlu Köyündeki Ömer Odabaş ve ailesinin mutluluk kaynağı oldu.
50 YILLIK ÇİLE SONA ERDİ 5 TEMMUZDA YENİ EVİNDESon yıllarını serentide yaşarken Duroğlu Belediye Başkanı, Homurlu Köyü muhtarı ve Deniz Yıldızı Derneği birlikte sahip çıkarak yeni bir eve kavuşturdular
3 METRE KARE BİR YERDE 3 KİŞİ YAŞIYORİlimizdeki yoksul insanlarımızın umudu haline gelen Deniz Yıldızı Derneğinin çalışmalarına valimizin eşi Melahat Şahin’de katıldı.
VALİMİZİN EŞİ KÖYLERİMİZDEKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ İNCELENDİDeniz Yıldızı Derneğini ziyaret eden valimizin eşi dernek yönetiminden çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra farklı iki köyde de incelemelerde bulundu.
DENİZ YILDIZI GÖNÜLLÜLERİ BAKIRKÖY-TİTANİC OTELDE BULUŞTULAR Deniz Yıldızı Derneğinin, İhtitiyaç sahibi insanlarımız adına verdiği yemek; 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü İstanbul Bakırköy Titanic otelde yapıldı. Bakırköy Titanicdeki yemeğe DSP İstanbul Milletvekili Hasan Macit, Giresun Il Genel Meclisi uyesi Cumhur Karahasan, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Ordu Haber yön. Kurlu baş. Ruşat Aydoğan, BUFED Başkanı İhsan Yüksel, İstanbul SGK İl Müdürü Mustafa Kuruca, Azaklıoğlu Vakfı Başkanı Necati Bay, Acarlar İnşaat Yönetim kurulu başkanı Ali Acar, İş adamı Metin Kuruca, Ahmet Balık, Akın Bebek, Ahmet Dokumacı, Hasan Alim ve Giresun medya platformu basın mensupları ile sanatçılar katıldılar.
YILIN CEFAKÂR ANNESİBulancak ziyaretimizde karşılaştığımız Dervişoğlu ailesi deniz yıldızı olarak bizleri çok etkiledi.Nuray hanımın hayat hikayesi eşine ve çocuklarına olan bağlılığı bizlerde derin izler bıraktı.7 yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan emes hastası eşini sırtında taşıyarak tedaviye götüren Nuray hanım bir gün bile of demeden eşine ve çocuklarına bakıyor
YARDIM BEKLEYEN YAŞLI GÖZLER80-90 senelik dededen kalma virane bir evde altı kişilik bir aile yaşamla mücadele ediyor. 27 yaşında gencecik bir anne, hastalıklı bir baba ve ikisi zihinsel engelli üç çocuk günlerini yokluk içinde geçiriyorlar.
DENİZ YILDIZI FESHANEDEHer yıl düzenlenen feshane Giresun günlerine deniz yıldızınında her zaman olduğu gibi standı olacak.Dernek Başkanı Emine acar önderliğinde dernek yöneticilerimizin de bulunacağı standımızda derneğimizin çalışmalarını yardımsever Giresunlu hemşerilerimizle paylaşacağız.Tüm Giresunlu hemşerilerimizi 13-14-15 Mayısta feshanede düzenlenen Giresun günlerinde Deniz Yıldızı standımıza bekliyoruz .
Deniz Yıldızı yemeği Bakırköy Titanic Otel'de. Deniz yıldızı derneğimize katkı sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz yemeğimize tüm yardımsever dostlarımızı bekliyoruz.
DENİZ YILDIZINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİDeniz Yıldızı derneğimizin yapmış olduğu çalışmalarda ihtiyaç sahibi insanlarımıza sağlamış olduğu katkılardan dolayı Deniz Yıldızı Derneği başkanı Emine Acar tarafından sağlık müdürümüz Cengiz Cindemire plaket verildi.
Serenti’de Geçen Aç Günler 5 kişilik bir aile 8 yıldır bir serentinin içinde tek odada elektrik, su olmadan yaşam mücadelesi veriyor. Evin açık kısımlarını çamurla sıvayarak, battaniyelerle kapatmaya çalışıyorlar.
KANSERLİ BİR ANNENİN ÇARESİZLİĞİDeniz yıldızı derneğimiz zor ama bir o kadar da insanlığa ibret veren bir annenin dramıyla karşılaştı. .Eşi tarafından terk edilmiş.3 çocukla ortada kalmış olan Hacer Karadeniz in çocuklarının bir tanesi 13 yaşında spastik engelli.Kendi kanser hastalığının vermiş olduğu etki ve aldığı ilaçlardan tam 138 kilo olmuş 5 yıldır yatağa bağlı olarak yaşamaya çalışıyor.
VALİMİZİN EŞİ DENİZ YILDIZINDADeniz Yıldızı Derneğimizin sosyal incelemeleri yapılan her ay ziyaret edilip sağlıkları ve gıda ihtiyaçları konusunda yardım edilen yaşlılarımızın ziyaretine bu ay valimizin eşi mehahat hanımefendiyle, il müftümüzün eşi Hatice hanımda katıldı.
Deniz Yıldızı Derneği 23 Nisanda Çocukları SevindirdiDereli İlçemizin Yüce Köyü İlköğretim Okul Aile Birliğinin isteğine dernek yönetimi hemen cevap vererek 65 öğrencinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yeni ayakkabıyla girmelerine yardımcı oldu.
Türkiye Finans Katılm Bankası MüdüründenDeniz Yıldızı Derneğinin İhtiyaç sahibi insanlarımız adına verdiği hizmetlerden çok etkilenen Türkiye Finans Katılım Bankası Müdürü Fethi Şirin ve kurum yetkilisi Hüsamettin Yıldız Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret ettiler.
16 Nisanda Derneğimizin Yemeğinde BuluşalımGeleneksel hale getirilen Deniz Yıldızı Derneğinin yemeği 16 Nisan 2011 Cumartesi günü Hayatı paylaşan insanlar aynı düzeyde değildirler. Zayıfı güçlüsü, fakiri zengini, erkeği kadını ama insanlar beraber doğup beraber ölürler. İşte bu beraberlik mutlaka yardımlaşma ve dayanışmayı doğuruyor çünkü kendisi için yaratılmış hiçbir varlık yoktur.
©Copyrights 2010-2018