Resim Konu
DERELİ KAYMAKAMINA TEŞEKKÜRLERDereli Kaymakamı, geldiği günden beri yaptığı çalışmalarla (afet yaşayan ve yoksul insanlarımıza) ilçe halkına göstermiş olduğu; ilgi, şefkatle adeta ilçenin eli, gözü, kulağı ve bir sesi olmuştur. İlçemize olan duyarlılığından kaymakamımıza binlerce teşekkürler...
GALİP AMCANIN ZOR YAŞAMIToprağın üzerindeki divan ve yanındaki bir sofrasıyla çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Galip Amca için Deniz Yıldızı bir umut oldu. Toprağın üzerindeki divanı ve bir sofrasıyla içler acısı bir durumda yaşamaya çalışan Galip Amcayı, başkan Emine Acar yaşadığı yerde ziyaret etti ve hemen Galip Amcayı yaşadığı yerden kurtarmak için çalışmalara başladı.
YENİ EVİNDE GÜLE GÜLE OTUR GALİP AMCA Uzun zamandır çok zorluklar içinde yaşamaya çalışan Galip Amca yeni yıl ile birlikte yeni bir yaşama da başlangıç yaptı.
ZOR BİR YAŞAMGiresunumuzdaki yoksulluğa karşı insanlarımızın umudu haline gelen Deniz Yıldızı Derneği yine zor şartlarda yaşamaya çalışan engelli bir baba ile iki oğlunun umudu olacak. Köy muhtarı Naim Akaya ile beraber aileyi ziyaret eden dernek yöneticileri engelli bir baba ile annelerinin terk ettiği iki oğluna yardımcı olabilmek için hemen çalışmaya başladılar.
ÜÇ ÇOCUĞUN GELECEĞİ MUTLAKA KURTARILMALIEğitim faaliyetleriyle beraber çocuklarımızın geleceğine yönelik olarak da çalışmalar içinde bulunan Deniz Yıldızı Derneği üç küçük çocuğun istikbaline katkıda bulunmaya çalışacak.
13 ŞUBATTA ÇAYDA BULUŞALIMİlimizdeki yoksulluğun önlenmesi konusunda ayni yardımlarının yanı sıra eğitim ve sosyal faaliyetlerine de devam ederek ilimizdeki birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının geliştirilmesine yönelik olarak 13 Şubat 2010 Cumartesi günü çay düzenledi.
BULANCAKTAKİ ÜÇ ÇOCUĞUMUZ ARTIK EMİN ELLERDEAnneleri tarafından terk edilerek kanser hastası babalarına kalan üç çocuğa Deniz Yıldızı sahip çıkarak yatılı ilköğretim okuluna yerleştirdi.
AHMET TÜRK YENİLENEN EVİNDEİki çocuğuyla beraber çok sağlıksız şartlarda yaşamaya çalışan Ahmet Türk’ün evi yenilenerek geçici olarak kaldığı yerden alınarak yenilenen evine taşındı.
YARDIMSEVERLER DENİZ YILDIZININ ÇAYINDA BULUŞTU Deniz Yıldızı Derneğinin 13.02.2010 Cumartesi günü saat 18.00;da Hüseyin Restaurat;da ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımızın geliştirilmesine yönelik olarak düzenlediği çay yardımsever insanlarımızın katılımıyla gerçekleşti.
YENİ EVLERİNE TAŞINDILARKuruluşundan bugüne kadar; yardımsever insanlarımız katkılarıyla 380 ailenin tam olarak ihtiyaçlarını karşılayan ve 34 tane yeni evin yapımını gerçekleştiren Deniz Yıldızı Derneği; Bugün de yine yardımsever insanlarımız katkılarıyla beraber 35’şincisinin yapımını gerçekleştirdi ve ihtiyaç sahibi aileye devir - teslimini yapıyor.
DENİZ YILDIZI YARALARI SARIYOR 9 Çocuğuyla beraber açıkta kalan anneye Deniz Yıldızı sahip çıkarak az da olsa rahat bir nefes almasına yardımcı oldu.
Şenol Murat Ailesinin Zor Yaşam ŞartlarıDeniz Yıldızı ekibi olarak yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda Eynesil İlçemizin Ören Beldesinde ikamet eden Şenol Murat ailesinin zor bir o kadar da çaresiz yaşam şartlarını inceledi.
KEMAL ÖZ’ÜN EVİ TAMAMLANIYORUzun yıllardır çöpten sağladığı katkılarla yaşamaya çalışan Kemal Öz Deniz Yıldızıyla tanıştıktan sonra hayatı değişti.
VEREN EL İLE ALAN EL’İN BULUŞMA NOKTASI DENİZ YILDIZI Deniz Yıldızı Derneğinin yaklaşık bir buçuk yıldır; gıda ve giysi konularında yardımcı olmaya çalıştığı üç çocuklu ihtiyaç sahibi ailelerimizden birini daha yardımsever insanlarımızın katkılarıyla beraber rahat bir nefes almalarına katkı sağladı.
İNANMAK ÇOK ZORPiraziz İlçemizin Güney köyünde inanılması zor bir yaşama daha tanık olduk. Deniz Yıldızı Derneği ilçe ve ilçenin köylerine yaptığı ziyaretlerde yine çok zor şartlarda yaşamaya çalışan bir aileyi daha ziyaret etti. Bugüne kadar çocukları olmayan 64 yaşındaki Muzaffer Altun ve eşi sadece guzinede yapmaya çalıştıkları ekmek ve çay ile ile yaşamaya çalışıyorlar.
ÖMER HEKİMİ RAHMETLE ANDIK Küçücük yaşına rağmen yaptığı yardımlarla eğitim sağlık, askeri ve yoksullukla mücadele konusunda yaptığı yardımlarla Giresunluların ve ülke insanımızın kalbinde silinmeyecek yer edinen Ömer Hekimi ölümünün ikinci yıldönümünde rahmet anıyoruz.
DENİZ YILDIZLARI BİRER BİRER KURTARILIYORGiresun Deniz Yıldızı Derneğinin yardım gecesi Bakırköy Titanic Otelde yapıldı. Giresunlu İş Adamları Aygün kardeşlerin sahibi bulunduğu Titanic Oteller zincirine bağlı Bakırköy Titanic Otelde yapılan geceye İstanbul ve çevresinde bulunan iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve sanatçılar katıldı. Gecenin onur konuğu Giresun Özel idare Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu ve Giresun Valisi Mustafa Yaman’ın Eşi Av. Gülseren Yaman ile SGK İstanbul İl Müdürü Mustafa Kuruca idi.
DENİZ YILDIZI FESHANEDEBu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Feshane Giresun günlerinde deniz yıldızı derneği her yıl olduğu gibi Giresun dernekleri birliği ve Giresun federasyonu tarafından ayrılan stant da yerini aldı.
8 ÇOCUKLU AİLENİN EVİ TAMAMLANIYORDeniz Yıldızı Derneğinin bir buçuk yıldır yardımcı olamaya çalıştığı 8 çocuklu ailenin evi tamamlanmak üzere.
Küçük Rüya’nın Büyük Yaşam SavaşıBulancak Merkezde 5 yaşındaki kızı Rüya ile yaşam mücadelesi veren Döne Memiş; Eşinden Boşanarak ayrılan ve ailesinden hiç kimsenin destek olmadığını söyleyen Döne Hanım 5 yıldır hasta kızı ile hayata karşı direniyor.