Deniz Yıldızı Derneği 23 Nisanda Çocukları Sevindirdi

Dereli İlçemizin Yüce Köyü  İlköğretim Okul Aile Birliğinin isteğine dernek yönetimi hemen cevap vererek 65 öğrencinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yeni ayakkabıyla girmelerine yardımcı oldu. Okul Aile Birliğinin belirlediği ayakkabıları olmayan çocukların ayak numaraları dernek yönetimi tarafından belirlendi. İstanbul'dan Sebahattin Kayas ve Giresun Avcı Kundura ile işbirliği yaparak öğrencilerimizin ayakkabı numarasına göre ihtiyaçları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramından önce karşılanarak okul aile birliği yöneticilerine teslim edildi.

Başkan Emine Acar, derneğimiz kuruluşundan günümüze kadar eğitim alanındaki faaliyetlerini sürdürmektedir. Günümüze kadar eğitim alanındaki faaliyetlerimize katkıda bulunan, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi. 26.04.2011

Okunma : 826 | Eklenme : 26.04.2011