VALİMİZİN EŞİ DENİZ YILDIZINDA

Deniz Yıldızı Derneğimizin sosyal incelemeleri yapılan her ay ziyaret edilip sağlıkları ve gıda ihtiyaçları konusunda yardım edilen yaşlılarımızın ziyaretine bu ay valimizin eşi Melahat hanımefendiyle, il müftümüzün eşi Hatice hanımda katıldı. Yapılan bu ziyarette sahipsiz tek başına yaşayan bu yaşlılarımızın ne kadar zor şartlarda yaşadığını ve Giresun'umuz da bu kimsesiz yaşlılarımız için en büyük ihtiyacın huzur evi olduğu bir kez daha altı çizildi.

Derneğimizin başkanı bizlere zaman ayıran ve bizlerle birlikte bugün yaşlılarımızı ziyarette bulunan Melahat hanıma ve Hatice hanıma çok teşekkür etti.

Bugün yapmış olduğumuz ziyarette sürekli yardım yaptığımız Kerim amcamızı yatakta çok zor nefes alırken, açlıktan bitap düşmüş şekilde bulduk. Hemen sağlık müdürlüğümüzle irtibata geçip ambulans ve doktor istedik. Kerim amcamız Devlet hastanemize götürülüp tedavileri başlanıldı. Buradan Sağlık müdürümüz Sayın Cengiz Cindemire, Devlet hastanesi başhekimimiz Sayın Ahmet Bala katkılarından dolayı ihtiyaç sahibi insanlarımız adına çok teşekkür ederiz.

Okunma : 965 | Eklenme : 29.04.2011
©Copyrights 2010-2018