Haberler
Resim Konu
Prof. Dr. Akile Gürsoy Kadın Girişimcilerin Mücadelesi ve Başarılı Konulu Konferans Verdi ve I. Kariyer Günleri Yapıldı Giresun Deniz Yıldızı Derneği, Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı AB hibe projesi kapsamında Prof. Dr. Akile Gürsoy “Kadın Girişimcilerin Mücadelesi ve Başarıları” konulu konferans verdi.
GÜÇLÜ KADINLAR YENİ BİR GİRESUN KURUYOR III.KONFERANS ve I.KARİYER GÜNLERİAvrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti desteği ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen Kadın ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Hibe Programı kapsamında uygulamakta olduğumuz “Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor” adlı hibe projemizin toplam bütçesi 87.003,84 Avro olup bu tutarın tamamı Avrupa Birliği katkısıdır.
YARDIMSEVERLERDEN GELEN YARDIMLARI VALİ DURSUN ALİ ŞAHİN TESLİM ETTİİnşaattan düşerek belden altı felç olan Ahmet Yazar adına Deniz Yıldızı Derneğine gelen yardımları vali Dursun Ali Şahin eşi Hacer Yazar’a teslim etti.
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'ndan Deniz Yıldızı Derneğine ZiyaretGüçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Lise Pate Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret etti.
TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİDeniz Yıldızı Derneğinin Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında 2. konferansı yapıldı.
GÜÇLÜ KADINLAR YENİ BİR GİRESUN KURUYOR II.KONFERANS “TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ”Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti desteği ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen Kadın ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Hibe Programı kapsamında uygulamakta olduğumuz “Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor” adlı hibe projemizin toplam bütçesi 87.003,84 Avro olup bu tutarın tamamı Avrupa Birliği katkısıdır.
İNŞAATTAN DÜŞTÜ FELÇ OLDU!Çalıştığı inşaatın 4. katından düşüp belden altı felç olan Ahmet Yazar ve ailesini Deniz Yıldızı Derneği ziyaret etti.
Giresun'un Güçlü KadınlarıGiresun Deniz Yıldızı Derneği'nin“Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor” adlı AB Hibe Projesi kapsamında II. Dönem eğitim faaliyetleri başladı.
SILA BEBEĞE GÖNDERDİĞİNİZ YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ30.08.2012 Perşembe günü Deniz Yıldızı programına alınarak yardımseverlerle tanıştırılan yedi aylık karaciğer sirozu Sıla Bebeğe gelen yardımlar baba İlyas Küçük’e teslim edildi.
CANLI YAYIN KONUĞU GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. AYGÜN ATTAR Deniz Yıldızı programının bu haftaki canlı yayın konuğu Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’dı
ÖNER HEKİM’DEN DENİZ YILDIZI DERNEĞİNE ZİYARETDerneğin verdiği hizmetlerde büyük katkıları bulunan rahmetli Ömer Hekim’in babası Öner Hekim Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret etti.
TEK İSTEDİKLERİ BİR ÇUVAL UN Yaklaşık yedi yıldır Giresun’un ilçe ve köylerdeki yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği bu kez yirmi beş yıldır tahta barakada yaşayan bir ailenin daha umudu olacak.
DENİZ YILDIZI PROGRAMI SILA BEBEK İÇİN UMUT OLDUKaraciğer sirozuna yakalanarak yaşam mücadelesi veren Sıla Bebek için Deniz Yıldızı programı bir umut oldu.
2012 YILI RAMAZAN AYI FAALİYET RAPORU2012 YILI RAMAZAN AYI FİTRE – ZEKAT - BAĞIŞLAR TABLOSU Kişi Sayısı Miktar Fitre 21 1.625 TL Zekat 8 6.920 TL 700 Euro Bağış ve Gıda için 9 9.833 TL Toplam 38 18.378 TL 700 Euro 2012 YILI RAMAZAN AYI GIDA YARDIM TABLOSU Verlen Paket Sayısı Tutar(TL) 420 23 646 2012 YILI RAMAZAN AYI YETİMLERE YARDIM TABLOSU Yetim Çocuk Sayısı Miktar 60 1.460 TL 2012 YILI RAMAZAN AYI İFTAR PROGRAMLARI TABLOSU Ziyaret Yapılan Aile Sayısı 7 22.08.2012 Emine ACAR Yönetim Kurulu Başkanı
GÜN YETİMLERLE DAYANIŞMA GÜNÜDÜRGiresun merkezi, köyleri ile ilçe ve köylerindeki bugüne kadar yaptığı çalışmalarda yetim çocuk ve ailelerini tespit eden Deniz Yıldızı Derneği, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi 60 yetim çocuk ve ailelerine bayram sevinci yaşattılar.
DENİZ YILDIZI PİRAZİZ’DEDeniz yıldızı derneğimiz ramazandan önce başladığı çalışmalarına ramazanın son haftaları itibari ile de devam ediyor.
İLÇE VE KÖY ZİYARETLERİ DEVAM EDİYORDeniz Yıldızı Derneği gıda ve giysi paketlerini ilçe ve köyleri gezerek ihtiyaç sahiplerine titiz bir şekilde ulaştırmaya devam ediyor.
SILA BEBEK İÇİN HAYAT ÇOK ZOR!Ramazan ayı içinde ilçe ve köylerdeki yaşlı fakir ve kimsesizlerle ilgili ziyaretlerini sürdüren Deniz Yıldızı Derneği henüz altı aylıkken karaciğer sirozu hastalığına yakalanan Sıla Bebeği de ziyaret etti.
Deniz Yıldızı Derneğinin Ramazan Ayı Çat Kapı İftar Programları BaşladıDeniz Yıldızı Derneği, bugüne kadar yardımcı olduğu ilçe ve köylerdeki ailelerden bazılarına Ramazan Ayı içindeki çat kapı iftar ziyaretlerinden ilkini Dereli’nin Yüce Köyü’nden başlattı.
MÜBAREK RAMAZAN AYI YAKLAŞIRKEN Yıl içinde ve Ramazan ayında ilimiz merkez köyleri başta olmak üzere ilçe ve uzak köylerde tespit edilen binlerce ihtiyaç sahibi aileye, kimsesiz ve yaşlılara gıda paketi yardımında bulunan Deniz Yıldızı Derneği yaklaşan Ramazan arifesinde derneğe gelemeyen gıdalarını ilçe ve uzak köylerdeki evlerine ulaştırmaya çalışıyor.
©Copyrights 2010-2018