Resim Konu
Vali Beyin Eşi Denizyıldızı DerneğindeBayram ziyaretlerine sivil toplum kuruluşlarıyla devam eden valimizin eşi Sayın Gülseren Yaman Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileri ile bayramlaştı.
DENİZ YILDIZI PARLAMAYA DEVAM EDİYOR TEMPO TV'DE SİZLERLEGiresun ilimizde kurulu Sivil Toplum Kuruluşlarımızın göz bebeği, ihtiyaç sahibi insanlarımızın can simidi, gerçek gönüllüler ordusu, Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği yine farkını ortaya koyuyor.
RAMAZAN AYINDA BİZİ YALNIZ BIRAKMADINIZ!.. TEŞEKKÜRLER….Deniz Yıldızı Derneği; bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla beraber fakirlikte en son sırada, yiyecek ekmeğe muhtaç kişi ve ailelere ulaşarak onların, Ramazan ayındaki, ekmeğini, yemeğinin sürekli temini için siz yardımseverlerimize müracaat etti. Yardımsever insanlarımızda, yoksul insanlarımızın yanında olarak mübarek ramazan ayındaki yoksul insanlarımızın gıda ihtiyaçlarını karşıladı.
DENİZ YILDIZINDA YEMEK HEYECANI Her yıl geleneksel hale gelen Deniz Yıldızı Derneğinin ihtiyaç sahibi insanlarımızın; ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak hazırlanan yemek bu yıl 31 Ekim 2009 Cumartesi günü saat 19.30 da Giresun jasmin Otel&;de yapılacak.
DENİZ YILDIZINDAN VALİLİK MAKAMINA ZİYARETİlimizdeki yoksul insanlarımızın umudu haline gelen Deniz Yıldızı Derneği yönetim kurulu vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
DENİZ YILDIZINDAN İLKÖĞRETİME HARİKA YARDIM Deniz Yıldızı Derneği Espiye İlçemizin avluca Köyü İlköğretim Okulunda bulunan 132 öğrencinin tamamını formaya kavuşturarak öğrencilerimiz adına önemli ve örnek bir çalışmayı gerçekleştirdi. İlköğretim Okulu öğrencilerine yapılan katkılara vali yardımcısı Espiye kaymakamı, ilköğretim okuluna yapılan formaları üstlenen iş adamı Hakan Parlakkılıç, Ahmet Erhan, ilçe milli eğitim müdürü, okul müdürü İlhami Temel, Kulak Burun Boğaz, Göz ve diş doktorlarının yanı sıra halkın katılımı da yüksekti.
DENİZ YILDIZIINDAN YÜKSEK ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE BURSYaptığı çalışmalarla ilimizdeki yoksul insanlarımızın umudu haline gelen Deniz Yıldızı Derneği eğitim faaliyetlerine devam ederek, kurban bayramı öncesi; zor şartlarda yüksek öğretimlerine devam etmeye çalışan öğrencilerimizin burslarını ilgili bankaların hesaplarına yatırarak bayram öncesi azıcıkta olsa bayram sevinçlerini paylaşmaya çalıştı.
BAYRAM ZİYARETLERİ 2006 yılından günümüze yoksul insanlarımızın yanında olmaya çalışan Deniz Yıldızı Derneği her bayram olduğu gibi bu bayram öncesinde de ihtiyaç sahibi insanlarımızı ve yaşlılarımızı ziyaret ediyor.