3 METRE KARE BİR YERDE 3 KİŞİ YAŞIYOR

İlimizdeki yoksul insanlarımızın umudu haline gelen Deniz Yıldızı Derneğinin çalışmalarına valimizin eşi Melahat Şahin'de katıldı.

     Dernek yöneticileri ve valimizin eşinin ilk ziyareti Kayadibi Mahallesinde 5 çocuğuyla zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye oldu. İhtiyaç sahibi aile; yaklaşık iki ay önce dernek yönetimi ve valimizin eşinin tarafından ziyaret edilmişti. İlk ziyarette çocuklara ve annenin yaşantısına çok üzülen valimizin eşi bu yokluğa hemen müdahale ederek ailenin eviyle ilgili onarımları yaptırdıktan sonra aileye mobilya ve gıda konusunda da yardımda bulundu.

      Diğer ziyaret Piraziz İlçemizin  Balçıklı ve Güney Köylerine yapıldı. Dernek yöneticileri, valimizin eşi ve Azaklıoğlu Vakfı başkanın katıldığı ziyaretlerde bir ailenin yaşadığı yere inanamadılar. Bir anne iki kızıyla birlikte yaklaşık 3 metre kare yerde yaşamaya çalışıyorlardı. Gördüğü manzaralara inanamayan valimizin eşi ve vakıf başkanı hem şaşırdılar hem de çok üzüldüler.  Kendilerinin de üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirten ziyaretçiler bir an önce bu annemizin elinden tutulması gerektiğini belirttiler.

        Başkan Emine Acar ise ilimizdeki yokluğun ve yoksulluğu paylaşan valimizin eşi, Azaklıoğlu Vakfı başkanı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 3 metrekarede 2 çocuğuyla yaşamaya çalışan bu anne ne ilk ne de son muhtaç ailemiz olacak. Yardımsever insanlarımız ilgi ve desteklerini esirgemediği sürece biz Deniz Yıldızı Derneği de köprü olmaya devam edeceğiz dedi.22.06.2011

Okunma : 861 | Eklenme : 22.06.2011
©Copyrights 2010-2018