16 Nisanda Derneğimizin Yemeğinde Buluşalım

Geleneksel hale getirilen Deniz Yıldızı Derneğinin yemeği 16 Nisan 2011 Cumartesi günü

Hayatı paylaşan insanlar aynı düzeyde değildirler. Zayıfı güçlüsü, fakiri zengini, erkeği kadını ama insanlar beraber doğup beraber ölürler. İşte bu beraberlik mutlaka yardımlaşma ve dayanışmayı doğuruyor çünkü kendisi için yaratılmış hiçbir varlık yoktur.

İnsanların birbirine yardımcı olması toplumda oluşan en güzel sevgi bağıdır. Yardımlaşma sadece malla değil "sevgi" ile de yapılır. Bilmeyene öğretmek, yol bulamayana yol göstermek, karnı aç olanı doyurmak, hiç sevgi görmemiş bir insana bir damla tebessüm etmek insanlığın en önemli görevlerindendir. Zira hayatın zorlukları karşısında yalnız başına kalan insan kendisini karamsar hissedecektir. Hâlbuki "Bir elin nesi, iki elin sesi vardır."

"Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez ." demiş Mevlana . Haydi! Biz de ışığımızla biraz olsun aydınlatmaya çalışalım herkes bizim gibi pırıl pırıl olsun. Hem onlara hem de bizlere aydınlık versin. Biz birbirimizden bir mum ışığını esirgersek, küçük bir rüzgarda hepimiz savrulur gideriz.

İhtiyaç sahibi insanlarımıza katkı sağlamak amacıyla hazırlamış olduğumuz yemeğimizde siz yardımsever dostlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız.

Tarih: 16 Nisan 2011 Cumartesi .

Saat:   19.00

Yer:    Hüseyin Restaurant-GİRESUN