Haberler
Resim Konu
YANGINDA HERŞEYİNİ KAYBEDEN AİLEYE SAHİP ÇIKILARAK DÜĞÜNÜ YAPILDIYangınla birlikte torunun düğün eşyalarını kaybeden ailenin tüm düğün eşyaları dernek yönetimiyle birlikte yardımseverle karşılandı ve pazar günü de düğünleri yapıldı.
‘’ Güçlü Kadınlar, Yeni Bir Giresun Kuruyor’’ Eğitimleri Başladı Giresun Deniz Yıldızı Derneği’nin “Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor” adli AB Hibe Projesi kapsamında düzenlenen eğitim faaliyetleri başladı.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN MUHTAÇ AİLEYE YENİ BİR EV YAPILARAK TESLİM EDLDİGiresun'da, Deniz Yıldızı Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere 58. evini yaparak hizmete açmanın mutluluğunu yaşadı.
Rektörümüzden "Kadın ve Kariyer" Adlı KonferansDeniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti desteği ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nca yürütülen Kadın ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Hibe Programı kapsamında “Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor” Proje kapsamında yapılması planlanan konferanslardan birincisi “ Kadın ve Kariyer” adlı konferans Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR’ın katılımıyla gerçekleşti. Konferansa; Vali Yardımcısı Cengizhan AKSOY, Vali Eşi Melahat ŞAHİN, , Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine ACAR, Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat DENİZ, Yrd. Doç. Rahman ÇAKIR, daire amirlerinin eşleri dernek üyeleri, Giresun Üniversitesi öğrencileri, basın mensupları konferansa katıldılar.
Deniz Yıldızı İstanbul’da Yardımseverlerle BuluştuDeniz Yıldızı Derneğimiz ihtiyaç sahibi insanlarımız yararına İstanbul’da gece düzenledi. Her yıl geleneksel hale gelen yemek 21 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 17.00’da Azaklıoğlu Vakfında gerçekleştirildi.
Proje ilk stardını verdiDeniz Yıldızı derneğinin 22 aylık bir çalışmadan sonra Almaya hak kazandığı’ Güçlükadınlar yeni bir Giresun Kuruyor ‘’adlı AB Hibe projesi kapsamında Giresun üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Aygün ATTAR tarafından verilecek olan ‘’Kadın ve Kariyer ‘’konulu konferans 02 Haziran 2012 Cumartesi saat:14:00 da Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda(TİBOR) yapılacaktır.Tüm halkımız davetlidir.
Deniz Yıldızı FeshanedeBu yıl Feshanede 6.Giresun Günleri etkinliğine her yıl olduğu gibi Deniz Yıldızı Derneği de yer alıyor. Derneğin tanıtımı ve yapılan hizmetlerin yardımsever dostlarımızla paylaşımı yapılacak diyen Başkan Emine Acar Tüm Giresunlu hemşerilerimizi 18–19–20 Mayıs da Feshaneye bekliyoruz dedi.
Kadınlar güçleniyor, bilinçleniyorGiresun Deniz Yıldızı Derneği, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Kadınların ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Hibe program kapsamında yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUNU YAPTI Genel Merkezi Giresun’da bulunan birlik ve beraberliği güçlendirmek, yokluk ve yoksullukla mücadele konusunda işbirliği sağlamak amacıyla dernek yönetimde 3. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi.
DENİZ YILDIZINDAN ANLAMLI GECEGiresun Deniz Yıldızı Derneği 21 Nisan Cumartesi akşamı ilimizde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlarımız adına Sahil Restaurantta yemekli bir toplantı düzenledi.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN YEMEK HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR Merhamet ve yardımlaşma duygularının geliştirilmesine yönelik olarak hazırlanan yemek bu yıl 21 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 19.00’da Sahil Restaurant’ta yapılacak.
YİNE YANGINDereli İlçesinin Akkaya Köyünde yangın yine can aldı. Deniz Yıldızı Derneği, beş büyük baş hayvanı ve tavuklarını yangınla kaybeden Mehmet Uzunoğlu ve ailesini ziyaret etti. Sobadan çıkan kıvılcımlardan kaynaklandığı düşünülen yangınla birlikte evde bulunan her şey yandı.
Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin 3. Olağan Genel Kurul İlanıDerneğimizin 3.olağan genel kurul toplantısı 21 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 11.00’de aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere dernek binamızda yapılacaktır.Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 28 Nisan 2012 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır.Tüm üyelerimize duyrulur..
DÜNYAMIZIN BEREKETİ YAŞLILARIMIZYaşlılarla ilgili hizmetlerine sürekli olarak devam eden Deniz Yıldızı Derneği yaklaşık dört yıldır yardımcı olmaya çalıştığı 82 yaşındaki Alptekin Şükür amcayı ziyaret etti.
Deniz Yıldızı Derneği Moritanya'daYokluk ve yoksullukla yaşam mücadelesi veren ailelere yardımcı olmak amacı ile 07 Ocak 2006 tarihinde kurulan Deniz Yıldızı Derneği, Uluslar arası alanda da çalışmalarını sürdürüyor.
HÜSEYİN AMCA’NIN TEDAVİSİ YAPILDIDeniz Yıldızı Derneği yardım elini uzattığı Hüseyin Aygün’ün bakımı tedavisi yapılarak emin ellere alındı ancak; yine köyüne geri dönmek durumunda kaldı.
SARA’LI BABANIN BÜYÜK MUTLULUĞU Deniz Yıldızı Derneği, yaklaşık on gün önce saralı bir baba ve dört çocuğuyla ilgili başlattığı çalışmayı tamamlayarak büyük bir mutluluk kaynağına vesile oldu.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN MART-NİSAN AYI ÇALIŞMALARIDENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN MART-NİSAN AYI ÇALIŞMALARI
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ SARA HASTASI BABANIN ACILARINI PAYLAŞIYOR Tedavi olabilmek amacıyla köyden dört çocuğuyla birlikte şehre yerleşmek durumunda kalan sara hastası baba Ali Bıyık ve ailesi için Deniz Yıldızı Derneği bir umut oldu.
Yıldız Gazetesinin Yardım Çağrısına Deniz Yıldızı Derneği Ses VerdiYıldız Gazetesinin “Kimse yok mu” haberine duyarlılık gösteren Deniz Yıldızı Derneği; Bulancak İlçe’sinin Erikli Köyünde yalnız yaşayan 78 yaşındaki Ali Deniz’i ziyaret ederek gerekli çalışmaları başlattı.
©Copyrights 2010-2018