DENİZ YILDIZI GÖNÜLLÜLERİ BAKIRKÖY-TİTANİC OTELDE BULUŞTULAR

Deniz Yıldızı Derneğinin, İhtitiyaç sahibi insanlarımız adına verdiği yemek; 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü İstanbul Bakırköy Titanic otelde yapıldı. Bakırköy Titanicdeki yemeğe DSP İstanbul Milletvekili Hasan Macit, Giresun Il Genel Meclisi uyesi Cumhur Karahasan, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Ordu Haber yön. Kurlu baş. Ruşat Aydoğan, BUFED Başkanı İhsan Yüksel, İstanbul SGK İl Müdürü Mustafa Kuruca, Azaklıoğlu Vakfı Başkanı Necati Bay, Acarlar İnşaat Yönetim kurulu başkanı Ali Acar, İş adamı Metin Kuruca, Ahmet Balık, Akın Bebek, Ahmet Dokumacı, Hasan Alim ve Giresun medya platformu basın mensupları  ile sanatçılar katıldılar.

Derneğin son dönemlerdeki çalışmaların özetlendiği sinevizyon gösterileriyle başlayan program başkan yardımcısı Ferhat Deniz, Başkan Emine Acar ve İstanbul milletvekili Hasan Macitin konuşması, plaket töreni ve açık artırmayla  devam eden program serbest kürsüde söz alan konuşmacılardan sonra müzik ile son buldu. Çok duygusal anların yaşandığı gecede yardımseverler bundan sonra daima Deniz Yıldızı Derneğinin verdiği hizmetlerin yanında olacaklarını ifade ettiler.

Deniz Yıldızı Derneğinin gönüllülerinin tamamen doldurduğu salonda Başkan Emine Acar Bakırköy Titanicdeki yemeğe ve ihtiyaç sahibi insanlara gösterilen ilgi ve destekten çok memnun kaldığını ifade ederek katılımcılara ve derneğin kuruluşundan günümüze kadar verdiği  hizmetlerde emeği geçen herkese çok teşekkür etti.20.05.2011

Okunma : 1286 | Eklenme : 20.05.2011
©Copyrights 2010-2018