50 YILLIK ÇİLE SONA ERDİ 5 TEMMUZDA YENİ EVİNDE

Son yıllarını serentide yaşarken Duroğlu Belediye Başkanı, Homurlu Köyü muhtarı ve Deniz Yıldızı Derneği birlikte sahip çıkarak yeni bir eve kavuşturdular..

    Yaklaşık 50 yıldır yokluk ve yoksulluk yakasını bırakmayan Duroğlu Beldesinin Homurlu Köyünde serenti gibi bir yerde yaşamaya çalışan Ömer Odabaş ve ailesi yaklaşık iki yıllık bir çalışmanın sonucunda 5 Temmuz Salı günü eski kaldığı yer olan serentiden alınarak kendileri için yapılan yeni evlerine taşınacak.

    Yoksullara yönelik her türlü yardım faaliyetlerini artırarak devam ettiren  Deniz Yıldızı Derneği Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, Homurlu Köyü Muhtarı Kasım Mat ile birlikte 50 yıldır çile içinde yaşamaya çalışan bir deniz yıldızını daha denize indirerek bir ailemizin daha sıcak bir yuvaya kavuşmasına vesile oldular.

      Başkan Emine Acar, Giresun Valiliğimizin de katılacağı 5 Temmuz Salı günü saat 14.00'da yapılacak açılış programına  serentide yaşarken sıcak bir yuvaya kavuşmasında emeği geçen herkesi, yöneticilerimizi, üyelerimizi davet ediyoruz. İstiyoruz ki kimsesiz, fakir ve yetimlerimin elinden tutmanın hazzını hep birlikte paylaşalım bazen öyle durumlar oluyor ki anlatmakla yaşamak arasındaki farkı görüyorsunuz. O vesileyle yardım severlerimizi Duroğlu Beldesinin Homurlu Köyünde yapılacak olan açılış törenine bekliyoruz. Bu ailemizin sıcak bir yuvaya kavuşmasında başta Duroğlu Belediye Başkanımız Murat Kılıçaslan, Homurlu Köyü Muhtarı Kasım Mat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve Kuruluşundan günümüze kadar olduğu gibi bugünden sonra da Deniz Yıldızı sizleri gerçek muhtaçlara ulaştırmaya devam edecektir dedi. 29.06.2011

Okunma : 1411 | Eklenme : 29.06.2011
©Copyrights 2010-2018