Haberler
Resim Konu
SIĞINMA EVİNDEN YENİ BİR HAYATA İLK ADIMLAR Sığınma evinde yaşarken; muhtar, sınıf öğretmeni ve Deniz Yıldızı Derneğinin katkılarıyla ailenin tüm ihtiyaçları karşılanarak yeni bir hayatın ilk adımları atıldı.
DENİZ YILDIZINDA ÇAY HAZIRLIKLARI BAŞLADIDeniz Yıldızı Derneğinde geleneksel olarak yapılan çay hazırlıkları başladı.
GÖZLERİ GÖRMEYEN TEYZENİN İHTİYAÇLARI TESLİM EDİLDİŞeker hastalığından gözleri görmeyen, belden aşağısı tutmayan, haftanın üç günü diyalize giren teyzenin ihtiyaçları kurban bayramından önce teslim edildi.
ANADOLU LİSESİNİN KAYNAK YARDIMI Eğitim çalışmalarına devam eden Deniz Yıldızı Derneği ilköğretim ve yüksek öğretimden sonra orta öğretim öğrencilerine de test ve kaynak kitaplar konusunda yardımcı olmaya çalıştı.
GAZETELERDE DENİZYILDIZIGiresun Deniz Yıldızı Derneği, her Perşembe Altaş TV'de gerçekleşen yardım programının bu haftaki bölümünü Van'daki depremzedelere yardım toplamak için düzenledi.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN TELEVİZYONDA YARDIM PROGRAMIPazar günü Van’da yaşanan depreme katkı sağlamak amacıyla perşembe günü akşam televizyon programı düzenledi.
MUHTAR ve ÖĞRETMENİN YARDIM ELİ Muhtar ve sınıf öğretmeni anneyi ve kızını sığınma evinden kurtardı. Eşinden ayrıldıktan sonra iki yıldır çocuğuyla birlikte sığınma evinde yaşamaya çalışan anne ve kızına muhtar ile kızının sınıf öğretmeni sahip çıkarak. Aksu Mahallesinde tuttukları bir eve yerleştirdiler.
GİRESUN ÖZEL EĞİTİME MUHTAÇ ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİNDEN DENİZ YILDIZINA ZİYARETGiresun Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Nevin Hocaoğlu ve yönetimi Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret ettiler.
BURSLAR KURBAN BAYRAMINDAN ÖNCE YATIYORDeniz Yıldızı Derneği 2011/2012 öğretim yıla ait burs programını başlatıyor. Derneğe yapılan burs başvurularına da cevap verebilmek amacıyla 20 Ekim 2011 Perşembe günü saat 21.00’da Deniz Yıldızı Derneği Atlaş Tv.’de burs programı gerçekleştirecek.
BOYACI’DAN ÖRNEK DAVRANIªGiresun Atapark’ta ayakkabı boyacılığı yapan Kazım Yıldız bulduğu parayı Deniz Yıldızı Derneği yöneticisine teslim etti
AYŞEGÜL’ÜN EVİ TEMİZLENDİYıllardır çöp evi gibi bir yerde 80 yaşındaki annesiyle beraber yaşamaya çalışan Ayşegül’ün evi yönetici ve gönüllüler tarafından dün temizlendi.
DENİZ YILDIZI ORDU’DA Yokluk ve yoksulluğun umudu olan Deniz Yıldızı Derneği Ordu ilinde de beş aileye ziyarette bulundu
İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNİN KIRTASİYE YARDI MLARI DAĞITILDI Giresun Deniz Yıldızı Derneği, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Kurulduğu günden günümüze kadar yardıma muhtaç ailelerin umudu olan Giresun Deniz Yıldızı Derneği, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, derneğe kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulundu.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN KARABULDUK BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET 2011/2012 öğretim yılının başlamasıyla birlikte Giresun Deniz Yıldızı Derneği eğitim çalışmalarına hız verdi.
AKBİM BİLGİSAYAR ÖĞRENCİLERİNDEN DENİZ YILDIZINA DERNEĞİNE ZİYARETAkbim kurslarının “Tıp Sekreterliği” öğretmenleri Gönül Akdemir ve Ayşe Yılmaz ile öğrencileri Giresun Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret ettiler.
ESPİYE ve KEŞAPTAKİ AİLELER İNCELENDİDeniz Yıldızı Derneği dün de ilçe ve köylerdeki incelemelerine devam etti.
BU HAFTA EKRANLARDAKİ YARDIMLARIMIZ Deniz Yıldızı Derneğinin her hafta Perşembe günleri Atlaş Tv’de hazırlamış olduğu programda bu hafta merkez Çığdibi’nde annesiyle birlikte yaşamaya çalışan Ayşegül Dilli’ye yardımcı olunmaya çalışılacak.
SOMALİ İÇİN TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE Somali’de yaşanan açlık ve kuraklık için ülke genelinde gösterilen duyarlılığı, Deniz Yıldızı Derneği de göstererek yaptığı programlarla Somali’ye maddi katkıda bulundu.
AYŞEGÜL ZOR DURUMDADeniz Yıldızı Derneği Merkez Çığdibine giderek Ayşegül Dilli ve ailesini ziyaret etti.
SOMALİ İÇİN BİR YARDIM ELİDE SİZDEN Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Mavi Karadeniz TV. Somali için harekete geçiyor. Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu’nun aldığı karar sonucunda, Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Yüksel ve Halil Kütük ile Mavi Karadeniz Tv. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kara Davut bir araya gelerek Somali halkına yardım edilmesi hususunda bir çalışma yapılmasına karar verdiler.
©Copyrights 2010-2018