Haberler
Resim Konu
Birlikte Nice Ramazan BayramlarınaRamazan ayı ile ilgili olarak gönderdiğiniz fitre - zekat ve yardımlarla hiç tanımadığınız, belki de yaşantınızda hiç tanışmayacağınız insanların biraz daha oruçlarını tutup, iyi bir ramazan ayı geçirmelerine vesile oldunuz. Sizleri insani davranışınızdan kutluyor, Bayramların ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini diliyoruz.. İyi bayramlar! 08.09.2010
DENİZ YILDIZI BAŞLIYORİlimizde zamanı ve gücü ölçüsünde gücünce çalışıp, çabaladığı halde bir türlü sıkıntısını ortadan kaldıramayan, halini gizlediği için kendisine yardım yapılamayan gerçek anlamdaki muhtaç insanlarımızı ortaya çıkararak daha iyi şartlarda yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla kurulan derneğimizin televizyon programı 16 Eylül 2010 Perşembe Günü Saat: 21. 30’da Ulusal Kanal Tempo TV’de “DENİZ YILDIZI” adlı program ile başlıyor.
DENİZ YILDIZINDA GÖREV DEĞİŞİMİİhtiyaç sahibi insanlarımız adına bir umut, bir ses olaya çalışan Deniz Yıldızı Derneği 5 Aralık 2009 Cumartesi günü saat 11’00’da olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulun açılışını başkan Emine Acar yaptı. Başkan konuşmasında bugüne kadar kendilerine verilen güvene layık olmaya çalıştıklarını açıklayarak genel kurul üyelerine hoş geldiniz dedi. Sonra divan kurulu seçimi için Cevdet Turan, Hasan Sandal ve Berrin Aydın’ın isimleri önerildi.
Yardıma giderken, muhtaç duruma düştü.Espiye İlçesi Eğrice köyündeki mehmet Camcı'ya Deniz Yıldızı umut oldu. İlimiz Espiye İlçesi Eğrice köyünde yaşayan Mehmet Camcı'nın ilginç bir hayat hikayesi.
Giresun Deniz Yıldızının yaptığı çalışmaların tamamında büyük katkıları ve emekleri olan onursal başkanımız kaybettik. Acımız çok büyük !Deniz Yıldızının yapmış olduğu tüm çalışmaların.... ( nakit, eğitim, sağlık ev ile ilgili hizmetlerin ). tamamında hep Onursal başkanımız Ömer Hekim vardı. Ömer! öyle bir yardımda bulunuyordu ki.... bir seferinde tam 6 tane prefabrik evin tamamını birden yaptırdı.
Gitsoft 2008 Fuarında Siz Hayırseverlerimizle Buluşuyoruz....Deniz Yıldızı Derneğimiz Gitsoft Fuarında ihtiyaç sahibi insanlarımız adına siz hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz.
Kerim Amcanın Önceki Ve Sonraki Yaşantısı...Kerim Amca ( Öncesi ) Giresun merkez Ülper Çavuşoğlu Köyünde son bir yıldır çay ile ekmek yiyerek yaşamaya çalışan 74 yaşındaki Kerim amcamız yıllardır aynı yatağı, yorganı kullanıyordu.Bir insanın sağlıklı duramayacağı koşullardaki evinde yaşıyordu Deniz Yıldızından önce....
Ali Kandemir ve Ailesinin İçler Acısı DurumuGiresunun Espiye ilçesinin Şahinyuva Köyünde çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Ali Kandemir ve ailesi için Deniz Yıldızı bir umut oldu.
Ayşe Teyze artık daha mutlu22 yıldır yalnız yaşamaya çalışan Ayşe Teyze oldukça zor şartlarda yaşıyor. 22 yıl önce eşini kaybettikten sonra yalnız yaşayamaya çalışan Ayşe Teyze 30 YTL aylık ile çobancılık yaparak bu zor şartlarda yaşamaya çalışıyor. Kaldığı yerde tuvalet, banyo, sobası olmayan Ayşe Teyze 82 yıldır bu çileyi çektiğini söylüyor.
DENİZ YILDIZIN'DAN YILDIZ KÖYÜ'NE BAYRAM HEDİYESİBirlik, beraberlik ve yardımlaşmanın en üst düzeye ulaştığı bayramlarda güzel bir bayram hediyesi de Dereli İlçemizin Yıldız Köyü'ne Deniz Yıldızı'ndan.
Deniz Yıldızı'ndan Engelli Bir Gencimize DüğünGiresun'da yaşayan engelli bir insanımızla, hayatlarını birleştirme kararı alan iki gencimizin ihtiyaçlarını karşılayarak düğünlerini yaptı.
DENİZ YILDIZI'NDAN YOKSUL İNSANLARIMIZ YARARINA ÇAYYoksullukla mücadele konusundaki kişi ve kuruluşları bir araya getirmeyi hedefleyen Deniz Yıldızı Derneği yaklaşan soğuklarla beraber ihtiyaç sahibi insanlarımızın özellikle kış aylarındaki ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla ilimiz Başer Otel'de Cuma akşamı bir çay organize etti.
EVİ YANAN ELMAS TEYZEYE DENİZ YILDIZI SAHİP ÇIKTIZor hayat koşullarında yalnız başına yaşam mücadelesi veren Elmas teyze yaklaşık 15 gün önce tüpün alevlenmesiyle çıkan yangından yalnızca hayatını kurtardı.
Emine ve Nazım GÜNDOĞDU Çiftini Hastaneye UlaştırdıkSağlık ve yokluk bakımından oldukça güç şartlarda yaşamaya çalışan Emine-Nazım Gündoğdu'yu Deniz Yıldızı Derneği ziyaret ederek yaralarını sarmaya çalıştı.
DENİZ YILDIZI KERMESİ SİZLERLEDeniz Yılıdızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kermes açtı.
Deniz Yıldızı Yüzleri Güldürmeye Devam EdiyorYoksul insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak yaklaşık üç yıldır yaptığı çalışmalarla birçok insanımızın hayatına katkıda bulunan Deniz Yıldızı bu haftaki çalışmasında Espiye İlçemizde beyincik küçülmesinden kaynaklanarak engelli duruma düşen Fahri Gül'ün tekerlekli araba ihtiyacını karşılayarak kendisine teslim etti.
Emine Ve Nazım Gündoğdu Çifti Artık Yeni EvlerindeSağlık ve yokluk bakımından oldukça güç şartlarda yaşamaya çalışan Emine-Nazım Gündoğdu'yu Deniz Yıldızı Derneği ve siz duyarlı insanlarımızla birlikte yapmış olulan çalışmalar sona ermiş ve yaşlı ailemiz sıçacık yeni evlerine yerleştirilmiştir.
Bulancak Kovanlık Beldesine Giysi YardımıDeniz Yıldızı Derneği Bulancak İlçesinin Kovanlık Beldesi Sofulu Mahallesinde ön İnceleme Yaptı.
Deniz Yıldızı Ramazan ZiyaretlerindeDeniz Yıldızı Derneği yardıma muhtaç insanlarımızı bu ramazan ayında da yalnız bırakmadı. Başkanımız Emine Acar ve başkan yardımcımız Ferhat Deniz ile birlikte yaşlı, sahipsiz insanlarımıza iftar ziyaretlerinde bulundular.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ BAYRAMDA YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYORYardımsever insanlarımızın katkılarıyla ramazan ayı içinde yoksul insanlarımıza gıda paketleri, bayramlık giysiler, okul ihtiyaçları ve yoksul insanlarımızla birlikte Merkez köyler, İnişdibi Beldesi, Bulancak İlçesi, Dereli İlçesi ve Espiye İlçelerinde iftar programları düzenleyen Deniz Yıldızı derneği bu ramazanda da yüzlerce insanımızın yaşantısına katkıda bulunarak onların yaklaşan ramazan bayramı öncesinde azıcıkta olsa yüzlerinin gülmesine vesile oldu.
©Copyrights 2010-2018