Haberler
Resim Konu
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN ORDU’NUN MERKEZ KÖYÜNDE YAPTIĞI EV TAMAMLANDI YAKINDA AİLEYE TESLİM EDİLECEKHer yıl dar gelirli ailelere yardımlarını artırarak devam ettiren Giresun Deniz Yıldızı Derneği; Ordu ili merkez Hacılar Köyündeki Telat Türkyılmaz’a yapmaya çalıştığı ev tamamlandı.
BİR EVDE İKİ KANSER HASTASIAnne ile dört yaşındaki kızıyaşam mücadelesi veriyor.
TİREBOLU ÇEĞEL KÖYÜNDEKİ AİLE YARDIMLARINIZI BEKLİYORDeniz Yıldızı Derneği yöneticileri yaptığı ön incelemelerde bu hafta Espiye ve Tirebolu da ki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.
GÜÇLÜ KADINLAR YENİ BİR GİRESUN KURUYOR 4.KARİYER GÜNLERİProje kapsamında yapılması planlanan kariyer günlerinden dördüncüsü gerçekleştirilecektir.
BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE ULAŞTI Deniz Yıldızı Derneği yaklaşık on gün önce çalışmalarını başlattığı engelli anne ve babadan oluşan beş kişilik ailenin çalışmalarını tamamlayarak büyük bir mutluluk kaynağına vesile oldu.
ANNE – BABA ve ÇOCUKLARI YARDIMLARINIZI BEKLİYORSağlık sorunları ile yokluk sebebiyle şehre göç etmek durumunda kalan beş kişilik aile yardımlarınızı bekliyor.
MİLLETVEKİLİ VE AKP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN DENİZ YILDIZI DERNEĞİNE ZİYERETAKP Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ile merkez ilçe başkanı Çetin Çakıroğlu ve yönetim kurulu Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret ettiler.
GÜÇLÜ KADINLAR YENİ BİR GİRESUN KURUYOR 5.KONFERANS V. KONFERANS BİLGİLERİ : Proje kapsamında yapılması planlanan konferanslardan beşincisi gerçekleştirilecektir. Konu : Bilgi Toplumu ve Kadın Konuşmacı :Doç.Dr.Betül Karagöz YERDELEN(Giresun Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi) Yer : Giresun Valiliği Toplantı Salonu Tarih/Saat : 25.12.2012 Salı – 14.00 Konferansa katılım ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir.
GÜÇLÜ KADINLAR YENİ BİR GİRESUN KURUYOR III.KARİYER GÜNLERİIII. KARİYER GÜNLERİ BİLGİLERİ : Proje kapsamında yapılması planlanan kariyer günlerinden üçüncüsü gerçekleştirilecektir. Konu ve Konuşmacılar : 21.yy’ın Yeni Meslekleri – Kubilay KÜÇÜKKILIÇ (İş ve Meslek Danışmanı) İş Arama Becerileri – Tuğba KOBAL (İş ve Meslek Danışmanı) Yer : Giresun Valiliği Toplantı Salonu Tarih/ Saat : 25.12.2012 Salı – 15.00 Kariyer Günlerine katılım ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ İLE TANIŞTI HAYATLARI DEĞİŞTİ!. Deniz Yıldızı Derneği ile tanıştıktan sonra hayatları değişen Nuray - Aslan Dervişoğlu ailesinin de yardımsever insanların katkılarıyla birlikte yeni bir evi oldu.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN KADIN GÖNÜLLÜLERİ DERNEK GECESİNDE BULUŞTULAR İhtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak hazırlanan geceye Giresun’daki kadınların katılımları yüksekti.
DENİZ YILDIZINDAN HANIMLARA GECE Deniz Yıldızı Derneğinde geleneksel olarak yapılan çay çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
GÜÇLÜ KADINLAR YENİ BİR GİRESUN KURUYOR IV.KONFERANS ve II.KARİYER GÜNLERİGÜÇLÜ KADINLAR YENİ BİR GİRESUN KURUYOR IV.KONFERANS ve II.KARİYER GÜNLERİ
ÇÖP EVİ TEMİZLENDİYıllardır sağlık ve hijyen bakımından çok olumsuzluklar içinde yaşamaya çalışan Ali Keküllüoğlu’nu Deniz Yıldızı Derneği buldu önce evi boşalttı temizledi sonra da onarım çalışmalarını başlattı.
BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE ULAŞTIYokluk ve yoksulluğun umudu olan Deniz Yıldızı Derneği bu kez de beş çocuğuyla birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan bir annenin umudu oldu.
YAĞAN YAĞMUR VE SOĞUKLARLA BİRLİKTE İNANILMAZ BİR HAYAT Deniz Yıldızı Derneği yaklaşan kış şartlarında; muhtaç insanlarımızla ilgili yaptığı ziyaretlerde inanılması zor bir yaşamla karşılaştı ve çözüm üretebilmek için çalışmalarını başlattı.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ İLE KOSGEB İŞBİRLİĞİ “Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor” adlı Avrupa birliği hibe projesi kapsamında ekim ayında elli kursiyer kadının eğitim programını tamamlayan Deniz Yıldızı Deneği şimdi de otuz kursiyer kadına KOSGEB işbirliği ile girişimcilik eğitimi vermeye hazırlanıyor.
4 ve 5 YAŞINDA YANARAK CAN VEREN KARDEŞLERİN ANNE - BABASINA YAPILAN YENİ EV DEVAM EDİYORMerkeze bağlı Çavuşoğlu Köyünde yanarak can veren iki kardeşin ailesi için başlatılan yeni ev çalışmalarının kaba inşaatı devam ediyor.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURSZor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan 30 üniversite öğrencisine Giresun Deniz Yıldızı Derneğinden burs verildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun Büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımızı sunarız.
©Copyrights 2010-2018