DENİZ YILDIZI DERNEĞİ RAMAZAN FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Her yıl ramazan ayından önce gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırılan giysi ve ramazan  gıda kolileri bu yıl da mübarek ay öncesi Deniz Yıldızı Derneği tarafından ilçe ve köylerdeki derneğe ulaşmakta güçlük çeken insanlarımıza ulaştırılmaya devam ediyor. Dernek yöneticileri; Dereli, Keşap, Espiye, Çanakçı ve Merkez ilçedeki köyleri ziyaret ederek gıda, giysi ve incelemelerde bulundular. Deniz Yıldızı Derneğinin ramazan öncesi çalışmalarına, sivil toplum kuruluşlarından, muhtardan ve halktan da katılımlar oldu.

Deniz Yıldızı Derneği ramazan gıda dağıtımları devam ederken haftanın üç günü de ( pazartesi, Çarşamba, Cuma) bugüne kadar yardımcı olmaya çalıştığı ilçe ve köylerdeki ailelere çat kapı iftar ziyaretlerini yapıyorlar. İftar ziyaretini ilki Çarşamba günü akşam melikli Köyündeki aileye yapıldı. Yapılan ziyarete İstanbul'dan Giresun'a ziyarete gelen yardımseverlerden Ferhat Ataç ile işadamı Yıldıray Çakır da eşiyle birlikte katıldılar.

Yönetim Kurulu Başkanı Emine Acar, Giresun ilçe ve köylerinde, derneğimize ulaşmakta güçlük çeken gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımızın; ramazan gıda ihtiyaçlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da evlerine kadar ulaştırarak onların ramazana biraz daha rahat girmelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca ramazan ayı süresince haftanın üç günü iftarlarımızı birlikte açarak; gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımızı yalnız bırakmamaya, onların yanında olmaya özen gösteriyoruz. Yardımseverlerimizi bizlerle birlikte iftar programlarına davet ediyoruz, bizlerle birlikte haftanı üç günü iftar programlarına katılıp ve bizlere gıda konusunda yardımcı olabilirler. Böylece mübarek ramazan ayının güzelliğini paylaşmış oluruz dedi.

Okunma : 933 | Eklenme : 10.08.2011