KANSERLİ BİR ANNENİN ÇARESİZLİĞİ

Deniz yıldızı derneğimiz  zor ama bir o kadar da insanlığa  ibret veren bir annenin dramıyla karşılaştı. .Eşi tarafından terk edilmiş.3 çocukla ortada kalmış olan Hacer Karadeniz in  çocuklarının bir tanesi 13 yaşında spastik engelli.Kendi kanser hastalığının vermiş olduğu etki ve aldığı ilaçlardan tam 138 kilo olmuş 5 yıldır yatağa bağlı olarak yaşamaya çalışıyor.Yatmaktan kaynaklanan sırtında ki yaralar annemizin çektiği acının ufak da olsa bir göstergesi.Birde çekilen yürek acısı var.Kalkıp ne kendi ihtiyaçlarını nede çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamamak çektiği acıların en büyüğü.Hacer ablamız ;Ben 5 yıldır bu yataktayım hareket dahi edemiyorum.Bir an için kendinizi benim yerime koyun biri engelli 3 çocuk annesiyim.parasızlık ve çaresizlikten dolayı tedavimi yaptıramıyorum.Hiçbir güvencemiz yok..Yalnızca kardeşlerim bakıyor.Oğlumdan aldığımız engelli maaşıyla hem kendi tedavimi hemde oğlumu ve diğer çocuklarımı bakmaya çalışıyorum.Tek isteğim ayağa kalkıp yürümek tedavi olup çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamak diyen annemizin  umutsuz bakan gözleri çaresizliğinin en büyük göstergesi.

Deniz yıldızı derneğimize yapılan bu yardım çağrısını  televizyon ekranlarında  izleyicilerimizle paylaştığımızda onlarda bu ailenin yardım çağrısına duyarsız kalmadılar.Derneğimize damlalar halinde gelen yardımlar birikerek  küçük bir göl oldu.Derneğimize gelen bağışlar 3.050TL Olarak belirlendi ve dernek başkanı Emine Acar tarafından Hacer Karadenizin hesabına aktarıldı.

Derneğimizin başkanı Emine Acar bu Çaresiz kanserli ailemize bir umut bir ışık olan yardımseverlerimize katkılarından dolayı teşekkür etti.

Okunma : 817 | Eklenme : 29.04.2011