Haberler
Resim Konu
EMİNE TEYZENİN BİTMEYEN ÇİLESİ75 yaşında ki Emine Teyze Uzgara köyünde araba yolundan 45 dakikalık yokuşlu bahçe içi patika yoldan yürüyerek evine ulaşabiliyor. Yalnız başına yaşayan teyzemiz dernek yöneticilerin ellerinde bir şey yokken bile zor bir şekilde çıktığı bu yoldan gıdalarını, odununu yaşlı ve hasta bedeniyle tek başına taşımak zorunda kalıyor.
Deniz Yıldızına GİŞHAD’dan Başarı ÖdülüGiresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD) düzenlediği törenle Yılın Bürokratı, İş Adamı ve Sivil Toplum Kuruluşu`na ödüllerini verdi.
8 Çocuklu Ailede Mutlu Sona Ulaşıldı.Yardımsever insanlarımızın katkılarıyla yaklaşık 2 yıldır çalışmaları devam eden Piraziz İlçesinin Tepe Köyünde 8 Çocuğuyla beraber çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Nurettin Alpaslan;ın evinin içinin tüm eşyalarıyla beraber tamamlanarak mutlu sona ulaştırıldı.
ÖMER HEKİM CAMİİ BİTMEK ÜZERE Deniz Yıldızı Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar vermiş olduğu hizmetler de büyük katkıları bulunan rahmetli Ömer Hekim;in çok istediği camiinin yapımı son aşamalarına geldi. Deniz Yıldızı Derneği başkanı Emine Acar ve yöneticileri İstanbul ziyaretlerinde yardımsever iş adamlarımızdan Öner Hakim;i ve rahmetli oğlu Ömer Hekim;in çok isteği üzerine babasının ÖMER HEKİM adına yaptırdığı camiyi gezerek ziyaret ederek Ömer
GİMEV’den DENİZ YILDIZINA ZİYARETGiresun il ve içlerini ve kalkındırma vakfı yöneticilerinden Ali Aydın 7 Mayıs 2010 Cuma günü Giresun;a gelerek Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret etti ve derneğin son günlerdeki çalışmalarından Piraziz İlçemizin Güney Köyünde yoksul bir aileye yapılan çalışmalara katıldı.
KÜÇÜK KIZIN GIDA İHTİYAÇLARI KARŞILANDI SAĞLIKLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR BAŞLATILDIDeniz Yıldızı Derneğinin yardımsever insanlarımızla tanıştırdığı kalbi delik ve göz kanseri olan 5 yaşındaki Rüya’nın şimdilik az da olsa nakdi ihtiyacı ve gıda ihtiyacı karşılandı, sağlığı ile ilgili çalışmalar da başlatıldı.
ALKIŞLAR YILDIRAY ÇAKIR'ADeniz Yıldızı Derneğinin faaliyetlerinde sürekli yer almaya çalışan yardımsever iş adamlarımızdan Yıldıray Çakır bu sefer de derneğin yaklaşık bir yıldır yardımcı olmaya çalıştığı çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Kemal Öz'e bir yardım eli de benden dedi.
KEMAL ÖZ'DE MUTLU SON Deniz Yıldızı Derneği uzun süreli çalışmalarından birini daha tamamladı. Deniz Yıldızı Derneğinin yaklaşık bir yıldır yardımcı olmaya çalıştığı Kemal Öz'ün tüm ihtiyaçları yardımsever insanlarımız tarafından karşılanarak tamamlandı. Bugüne kadar çöplerden topladıklarıyla beraber yaşamaya çalışan aile atmış yaşından sonra yardımseverlerimizin katkılarıyla az da olsa rahat bir hayat yaşamaya çalışacak.
BABA ve KIZININ KANSERLE MÜCADELESİDeniz Yıldızı Derneğinin ziyaret ettiği dört kişilik ailede baba Bekir Küçük kanserle mücadele ile ederken şimdi de 2 yaşındaki kızı Edanur karaciğer kanserine yakalandı.
MÜBAREK RAMAZAN AYI YAKLAŞIRKEN Her yıl olduğu gibi bu yılda Deniz Yıldızı Derneği on bir ayın sultanı ramazan ile ilgili çalışmalarına başladı.
ÖMER HEKİM İLKÖĞRETİM OKULU SATRANÇ TURNUVASININ ÖDÜLÜ DENİZ YILDIZINDANÖmer Hekim İlköğretim Okulu öğretmenleri 2009/ 2010 öğretim yılı sonunda Ömer Hekim anısına 1- 5 ve 6-8 sınıfları arasında ayrı ayrı satranç turnuvası ve turnuvanın sonunda da ödül töreni düzenlediler. Ödül töreni hediyelerini Ömer Hekim İlköğretim Okulu öğretmenlerinin işbirliği ile Deniz Yıldızı Derneği ve Gimpa Ticaret Cumhur Karahasan aldılar.
BİNLERCE YOKSUL İNSAN FİTRE ve ZEKÂTLARINIZI BEKLİYOR!Deniz Yıldızı Derneğinin ilimizdeki yoksul insanlarımızla ilgili yaklaşık beş yıldır yapmış olduğu çalışmalarındaki gözlemlerine göre; ilimizde çok sayıda gıda, giyim, eğitim, sağlık ve barınma gibi temel ihtiyaç alanlarında çok sayıda ihtiyaç sahibi insanlarımız olduğu ilimizin bir gerçeğidir.
RÜYA GİBİ BİR YARDIMUzun yıllardır ilimizdeki yoksul insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan Deniz Yıldızı Derneği bu kez ahırda yaşayan 64 yaşındaki Muzaffer Altun'a umut oldu.
BİR YARDIM ELİ DE ÇÖZÜM DERSHANESİNDENYaz tatilini; dernek faaliyetlerinin yenilenmesi ve eğitime yatırım faaliyetleriyle değerlendirmeye çalışan Deniz Yıldızı Derneği, Çözüm Dershanesi müdürü Osman Yılmaz ile yaptığı görüşmeyle beraber; başarılı olup ta imkânsızlıklar nedeniyle yüksek öğrenim hazırlık kurslarına gidemeyen iki öğrencinin bir yıl ücretsiz olarak dershanede öğrenim görmelerine imkan sağladı.
FİTRE ve ZEKATLARINIZ ONLARCA İNSANIMIZIN İFTAR SOFRASINA UZANIYORÇalışanlarıyla, bağışçılarıyla ve gönüllüleriyle birlikte kendi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken insanlarımızın yaklaşan mübarek ramazan ayını daha iyi yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla Deniz Yıldızı Derneğinin fitre ve zekat yardımı çalışmaları devam ediyor.
ONLAR İFTARLARINI NE İLE AÇIYORLAR? Yaşlı, dul, yetim ve kimsesiz insanlarımızın ramazan ayı içindeki gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her yıl ramazan ayı öncesi fitre zekât ve gıda çalışmaları yapan Deniz Yıldızı Derneği bu yıl da çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.
YARDIMSEVERLERİMİZ FİTRE ve ZEKATLARIYLA HİÇ TANIMADIKLARI, HİÇ TANIŞMAYACAKLARI İNSANLARI SEVİNDİRİYOR Evlerimizin 11 aydır özlemle beklenen konuğu sonunda teşrif ediyor. Ramazan heyecanı ilimizde olduğu gibi bütün İslam âlemini kuşatırken, ilimizdeki evler, caddeler, sokaklar, camiler, fındık hasat işleri ve gözümüzün görebildiği her yer Ramazana hazırlanıyor.
İlçe ve Köylerimizdeki Muhtaçlar Yardımlarınızı BekliyorRamazan öncesinde gıda ve giysi dağıtımını organize etmek üzere ilçe ve köylerde önceden belirledikleri adreslere ulaşarak gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giysi yardımında bulunarak Ramazan ayının sevincini birlikte yaşamaya çalıştılar.
YARDIMLARI HİÇ TANIMADIĞI İNSANLARA GİTTİ!. İlimizdeki yoksul insanlarımızın daha iyi şartlarda yaşamalarına katkıda bulunan Deniz Yıldızı Derneğine bir katkı da ilimizin yardımsever işadamlarından Bahtiyar Karakoç'tan geldi.
RAMAZAN AYI; YARDIMLARINIZLA HUZURLU ve BEREKETLİ GEÇTİRamazandan önce ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla fitre - zekât, gıda ve giysi çalışmaları planlayan Deniz Yıldızı Derneği; yardımsever insanlarımızla birlikte yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlarımızın ramazanlarının rahat ve huzurlu geçmesine katkı sağladılar
©Copyrights 2010-2018