BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE

İlimizdeki yardım faaliyetlerini her yıl artırarak devam ettiren Deniz Yıldızı Derneği bu kez de Duroğlu Beldesi Homurlu Köyündeki Ömer Odabaş ve ailesinin mutluluk kaynağı oldu.

    Sekiz yıldır serentide yaşayan aile için Duroğlu Belediyesi, Homurlu Köyü Muhtarı ve Deniz Yıldızı Derneğinin iki yıl süren  çalışmasıyla aile; 5 Temmuz 2011 Salı günü Homurlu Köyünde yapılan bir törenle serentiden alınarak kendileri için yapılan yeni evlerine taşındılar.

     Aile için yapılan yeni evin açılış törenine Vali vekili Cengizhan Aksoy, valimizin eşi Melahat Uzun, Emniyet Müdürünün eşi Nazmiye Levent, İl Genel meclis Üyesi Eyüp Çifçi, Doç. Dr. Aysun Türkmen, işadamlarımızın eşleri, köy halkı ve yardımseverlerimiz katıldılar. Program muhtar Kasım Mat'ın konuşmasıyla başladı, Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar ve Vali Vekilimi Cengizhan Aksoy birer konuşma yaptılar. Konuşmalardan sonra evin açılış kordelasi kesilerek yeni evin içi gezildi.

     Başkan Acar, derneğimizin belediye başkanımız ve köy muhtarımızın inşaatla ilgili tüm çalışmaları tamamlamış biz de evin yatak odası, oturma odası, beyaz eşyaları, mutfak ihtiyaçları, tüm ihtiyaçları dahil olmak üzere giysi ve bir yıllık gıdalarını karşıladık. Gerçek ihtiyaç sahibi olan ailemiz serentide yaşarken sıcak bir yuvaya kavuşturulmasında Duroğlu Belediye Başkanımız Murat Kılçaslan, Köy Muhtarımız Kasım Mat başta olmak üzere il içi ve il dışından katkıda bulunan, emeği geçen tüm yardımseverlerimize çok teşekkür ediyorum dedi. 06.07.2011

Okunma : 1174 | Eklenme : 06.07.2011
©Copyrights 2010-2018