Haberler
Resim Konu
İNANILMASI ZOR BİR HAYATDeniz Yıldızı Derneği muhtaç insanlarımızla ilgili yaptığı ziyaretlerde inanılması zor bir yaşam mücadelesi ile karşılaştı.
YARDIMSEVERLERİN YAPTIĞI YENİ EV TÖRENLE TESLİM EDİLDİİlçe ve köylerimizdeki yoksul insanlarımızla ilgili çalışmalarını her yıl artırarak devam ettiren Deniz Yıldızı Derneği bu sefer de Yağlıdere İlçemizin Akköy’de yaşayan Yaşar Yıldız ve ailesine yeni bir yaptı.
TEK İSTEKLERİ SICAK BİR ODADA KALMAK Üçü zihinsel engelli yedi çocuk anne baba ile birlikte dokuz kişilik ailenin tek isteği pencerelerinden soğuk vurmayan, döşemeleri düzgün sıcak bir oda.
YARDIMLAŞMADAN OLMUYOR!...Derneğin, yaklaşık üç yıldır yardımcı olmaya çalıştığı dokuz çocuk bir de anne on kişilik bir aile yardımlarınızı bekliyor.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ ORDU İLİNDEKİ BİR AİLE İÇİN İLK EVİN YAPIMINA BAŞLADI Yaklaşık yedi yıldır ihtiyaç sahibi insanlarımızın barınmayla ilgili güçlüklerine yardımcı olmaya çalışan Deniz Yıldızı Derneği bu kez de Ordu ilinde olumsuz şartlarda yaşayan bir ailenin umudu olacak.
13 NUFUSLU AİLE YARDIMLARINIZI BEKLİYOR13 nüfuslu ailenin mağduriyetini basından öğrenen Deniz Yıldızı Derneği yöneticileri hemen aileyi köyünde ziyaret etti.
BİTMEYEN ÇİLEDeniz Yıldızı Derneği bu kez yardım elini hayatı çilelerle dolu teyzeye uzattı. Önce yangınla birlikte her şeyini kaybeden teyzenin yakasını çile bir türlü bırakmamış. Sonra hayattaki tek yakını olan annesini kaybetmiş. Yoklukla mücadele ederken eşi akciğer kanserine yakalanmış ve ailede kanserle mücadele başlamış.
YAĞLIDERE AKKÖYDE YAŞAR YILDIZ’IN EVİ BİTMEK ÜZERE Derneğin, yaklaşık bir yıldır yardımcı olmaya çalıştığı ailenin yeni evi bitmek üzere. Giresun’un ilçe ve köylerimizdeki yoksul insanlarımızla ilgili çalışmalarına devam eden dernek yönetimi, bu sefer de Yağlıdere İlçemizin Akköy’ünde askerlikten malulen ayrılan Yaşar Yıldız’ın ikisi zihinsel engelli üç çocuğuyla birlikte dededen kalma bir evde yaşarken yardımsever insanlarımızın desteğiyle Deniz Yıldızı Derneği aileye 64metre kare yeni bir ev yaptı.
AYŞEGÜLÜN EVİNİN ÇATISI YAPILDI ÇİNKOLARI ÇEKİLDİ Kuruluşundan günümüze kadar yardımsever insanlarımızın desteğiyle yüzlerce insanımıza mutluluk kaynağı olan Deniz Yıldızı Derneği bu kez yaşlı teyze ile kızının umudu oldu ve evinin çatısı yapıldı, çinkoları çekildi.
DENİZ YILDIZI DERENEĞİ ORDU İLİNDE ÇALIŞMALAR YAPTIYokluk ve yoksullukla ilgili çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Deniz Yıldızı, Salı günü sabah 9’da Giresun’dan Ordu’ya hareket ederek Ordu’nun ilçe ve köylerinde incelemelerde bulunduktan sora akşam saat 7’de şehre döndü.
KÜÇÜK EGEHAN’A YARDIMSEVERLER ve DÜNYA GÖZ SAHİP ÇIKTI Kendisini iki çocuğunun sağlığına adayan anneye yardımseverler ve Dünya göz Hastanesi sahip çıktı.
4 ve 5 YAŞINDAKİ İKİ KARDEŞ YANARAK CAN VERDİ Merkeze bağlı Çavuşoğlu Köyünde Sude Duygu ve İsmail Topal kardeşler Perşembe akşamı evde çıkan yangın sonucu yanarak hayatlarını kaybettiler.
DENİZ YILDIZINDAN BULANCAK YARDIMSEVERLER DERNEĞİNİNE ZİYARET İlimizdeki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerine devam eden Deniz Yıldızı Derneğinin bu seferki ziyareti Bulancak Yardımseverler Derneğine oldu.
İKİ ÇOCUĞUNUN TEDAVİSİ İÇİN DESTEK OLUR MUSUNUZ? Hayatını çocuklarına adayan annenin çilesi bitecek gibi değil.
GÖNÜLLÜLERİMİZE TEŞEKKÜRLERYardımseverler, ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarını giderilebilmek amacıyla Deniz Yıldızı Derneğinde gönüllü olarak çalışıyorlar.
YARDIMLARINIZLA; AYŞEGÜL ARTIK ÇOK MUTLU Deniz Yıldızı Derneği Merkez Çığdibinde 80 yaşındaki annesiyle birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Ayşegül’ün tüm ihtiyaçlarını karşılayarak daha iyi bir ortamda yaşamalarına yardım ettiler.
TOPLUM DESTEKLİ POLİS BÜRO AMİRİNDEN DENİZ YILDIZINA ZİYARETToplum Destekli Polis Büro Amirliği Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret etti. Dernek lokalinde yapılan ziyarete Toplum Destekli Polis Büro Amiri Şentürk Külekçi ile Tamer Çerik, Serap Atılgan katıldılar. Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekibini başkan yardımcısı Ferhat Deniz ve yönetim kurulu üyesi Berrin aydın karşıladı. Ziyarette “toplum yararına yapılan ve yapılması gereken konular” üzerinde sohbet edildi ve derneğin yaptığı çalışmalar sinevizyon gösterisiyle birlikte misafirlerle paylaşıldı.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN YARDIMSEVERLERLE BİRLİKTE YAPTIĞI YENİ EVİN AÇILIŞI YAPILDI Derneğin, Dereli İlçesinin Yüce Köyünde tahta bir evde yaşamaya çalışan Gülüşan Temel’e yaptığı yeni evin açılışı vali yardımcımız Fethi Yorulmaz tarafından 26 Kasım 2011 Cumartesi günü sat 14.00’da yapılarak teslim edildi. Açılışta başkan Emine Acar, Köy muhtarı Hakkı Kök, Kaymakan Mutar Evin ve vali yardımcısı Fethi Yorulmaz birer konuşma yaptılar. Açılışa Dereli Muhtarlar Derneği Başkanı, Aksu Mahalle Muhtarı ve ekibi, ilçe müftüsü, ilçeden muhtarlar ve çok sayıda köyden ve ilçeden halk katıldı.
35 YILLIK ÇİLEDEN SONRA YENİ EVE KAVUŞTU Yaklaşık otuz beş yıldır tahta evde yaşarken; Dernek tarafından yapılan yeni ev cumartesi günü teyzeye teslim edilecek.
İLKÖĞRETİMDE; EĞİTİME KATKI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Her yıl bir ilköğretim okuluna yapılan eğitime katkı programı tamamlandı.
©Copyrights 2010-2018