Haberler
Resim Konu
Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can ve Kadın Kolları Başkanı Rabia Hafızoğlu Derneğimizi Ziyaret Etti.Giresun Belediye Başkan aday Prof. Dr. Yılmaz Can ve ekibi derneğimize nezaket ziyaretinde bulunarak projeleri hakkında paylaşımlarda bulundu. Ziyarette kadın kolları başkanı Rabia Hafızoğlu ve ekibi de hazır bulundu.
Almanya Anadolu Vakfından Giresun’a Uzanan Yardım EliDeniz Yıldızı Derneği öncülüğünde Almanya’dan Anadolu Vakfı Özürlü ve Muhtaçlara Yardım Derneği’nin katkılarıyla Giresun il genelindeki engelli vatandaşlara 80 tekerlekli sandalye, 22 koltuk değneği ve 23 el bastonu hediye edildi.
ENGELLİLERE TEKERLEKLİ SANDALYE KOLTUK DEĞNEĞİ VE EL BASTONUYaklaşık sekiz yıldır Giresun il, ilçe ve köylerinde yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışan Dernek yönetiminin yeni projesi engellilere yardım.
BAHADIR YILMAZ’DAN ZİYARETGiresun Belediye Başkan aday adayı Bahadır Yılmaz ve ekibi derneğimizi ziyaret etti.
AYHAN AKTEN’DEN ZİYARETGiresun Belediye Başkan aday adayı Ayhan Akten ve ekibi derneğimizi ziyaret etti.
AYNI EVDE İKİ KANSER Yine yokluk, yine çaresizlik. Aynı evde anne ile kızı birlikte kanserle mücadele ediyorlar.
25 YILDIR TAHTA BARAKADAKİ YAŞAM SONA ERİYOR Yaklaşık sekiz yıldır Giresun ilçe ve köylerdeki yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği bu kez yirmi beş yıldır tahta barakada yaşamaya çalışan bir ailenin daha umudu oldu.
2013-2014 ÖĞRETİM YILI BURSLARI BAŞLIYOR Yönetim Kurulu 2013-2014 öğretim yılında geçen yıl başarılı öğrencilerden 15, burs talebinde bulunan ve zor şartlarda yükseköğretimlerini tamamlamaya çalışan öğrencilerden de 10 olmak üzere toplam 25 öğrenciye burs verilmesine karar vermiştir. Derneğimiz, yükseköğretimdezor şartlarda okumaya çalışan öğrencilerimizden tıp fakültesinde okuyan öğrencilerimize 150, diğer fakültelerde okuyan öğrencilerimize de 100TL olmak üzere 1Kasım 2013’de başlayıp; her ayın birinde burslar ödenmek kaydıyla 1 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir. Yeni öğretim yılında öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz. 30.10.2013
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun Ulu önder Atatürk’ün bizlere emaneti Cumhuriyetin 90. Yıl dönümünü kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Emine ACAR Yönetim Kurulu Adına
BABAANNE ve İKİ TORUNUNA YARDIMSEVERLER SAHİP ÇIKTISon dönemlerin en çaresiz hayatlarından olan bir babaanne ve iki torununa yardımseverler sahip çıkarak rahat bir bayram geçirmelerine katkı sağladılar.
BİR ANNENİN GÖRÜLMEMİŞ DRAMI Deniz Yıldızı Derneği, yokluktan çaresiz durumda kalan anneye yardımlar bekliyor. Giresun Merkezde 3 çocuğu ve 2 torunuyla yaşam mücadelesi veren annenin durumu yürek burkuyor.
19 KİŞİNİN YAŞADIĞI EV YANDIDede, büyük anne, çocukları ve torunlarıyla birlikte on dokuz kişinin yaşadığı ev yandı, kullanılamaz hale geldi. Çok şükür can kaybı yok.
AİLE ve SOYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜNDEN ZİYARETAile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun derneğimize ziyarette bulundu. Ziyarete Uzman Cemal Akgün de katıldı.
DENİZ YILDIZININ YENİ DÖNEMDE İLK KONUĞU Av.ÜNZİLE YÜKSEL OLDUYeni yayın dönemine başlayan Deniz Yıldızı programının ilk konuğu denetleme kurul başkanı Av. Ünzile Yüksel oldu.
DENİZ YILDIZI TELEVİZYON PROGRAMLARI BAŞLIYORDeniz Yıldızı Derneğinin hazırlayıp sunduğu televizyon programı bu hafta başlıyor.
BURS MÜRACAATLARI BAŞLADI Derneğin, 2013-2014 öğretim yılında vereceği burslara müracaat başladı. 6 yıldır başarılı ve zor şartlarda okumaya çalışan yükseköğretim öğrencilerine burs veren Deniz Yıldızı Derneğinde 2013-2014 öğretim yılında da verilecek bursların müracaatları başladı.
İL MÜFTÜSÜ MUHİTTİN ORAL’A ZİYARETDernek yönetimi, ilimize yeni atanan Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ı ziyaret etti. Başkan Emine Acar ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 16.00’da İl Müftüsü Muhittin Oral’ı makamında ziyaret ederek nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette başkan Acar, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verirken, verilen hizmetlerde rehberlik konusunda da yardımcı olmalarını istedi. İl Müftüsü Muhittin Oral ise birlik ve beraberliğin önemine değinerek ziyaretten memnun kaldığını ifade etti. 13.09.2013
VALİ HASAN KARAHAN’A ZİYARETDernek yönetimi, ilimize yeni atanan Giresun Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret etti. Başkan Emine Acar ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 15.00’da vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret ederek nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette başkan Acar, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Karahan ise ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ettiler. 10.09.2013
4 ve 5 YAŞINDA YANARAK ÖLEN KARDEŞLERİN ANNE ve BABASI İÇİN YAPILAN YENİ EV BİTTİMerkeze bağlı Çavuuşoğlu Köyünde yaklaşık bir yıl önce yanarak can veren iki kardeşin anne babası için yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan yeni ev tamamlandı.
İL MÜFTÜSÜ NECATİ AKKUŞ’A VEDA Giresun’da görev yaptığı süre içinde yaklaşık sekiz yıldır Deniz Yıldızı Derneğinden ilgi ve rehberliğini eksik etmeyen İl Müftüsü Necati Akkuş’a veda yemeği verildi.
©Copyrights 2010-2018