Resim Konu
Ameliyat olan Ali Süral Hocamıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.Ameliyat olan Ali Süral Hocamıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.
Ameliyat olan yöneticilerimizden Berrin Aydın'a geçmiş olsun ziyaretiAmeliyat olan yöneticilerimizden Berrin Aydın'a geçmiş olsun ziyareti
Ulu önder Atatürk'ün bizlere emaneti Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümü kutlu olsunUlu önder Atatürk'ün bizlere emaneti Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümü kutlu olsun
YATILI BÖLGE ORTAOKULUNDA OKUYAN ÇOCUKLARIMIZ YENİ ÖĞRETİM YILINA DAHA RAHAT GİRDİLEREğitime katkıları daima ağırlık veren Deniz Yıldızı Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaklaşık iki aylık çalışmayla yatılı bölge okulundaki öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılına daha rahat girmelerine yardımcı oldu.
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÇOCUKLAR HEM SEVİNDİ HEM DE EĞLENDİDeniz Yıldızı Derneği Kurban Bayramı öncesi yetim çocukları unutmadı. Yaklaşık iki aylık çalışma ile beraber il geneli ilçe ve köylerden gelen çocuklar; bayram öncesi Salı günü rehberleriyle birlikte hem sevindi hem de eğlendiler.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN KURBAN BAYRAMI YETİMLER ÇOCUKLAR İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR. Yaklaşan kurban bayramıyla beraber yetim ve fakir çocuklara bayram sevinci yaşatabilmek amacıyla hazırlanan programların çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN 2015/2016 ÖĞRETİM YILI BURS ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.Yokluk ve yoksullukla ilgili mücadelede eğitime ağırlık veren Deniz Yıldızı Derneği, maddi imkânsızlık nedeniyle ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretimde okumakta güçlük çeken öğrencilere yardımcı olmaya çalışıyor.
Deniz Yıldızı Derneği, Dereli Kaymakamı Murat Yıldız'a ZiyaretDeniz Yıldızı Derneği, Dereli Kaymakamı Murat Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Deniz Yıldızı Derneği, Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'na ZiyaretDeniz Yıldızı Derneği, Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ALTAŞ TV'YE ZİYARET 2015/2016 yılı "Deniz Yıldızı" televizyon programlarının planlamasıyla ilgili Altaş Televizyonu Genel Müdürü Doğan beyi başkanımız Emine Acar ile birlikte ziyaret ettik.
ÖZLEM BİTİYOR!.. DENİZ YILDIZI TELEVİZYON PROGRAMI BAŞLIYORÖZLEM BİTİYOR!.. DENİZ YILDIZI TELEVİZYON PROGRAMI BAŞLIYOR. "Deniz Yıldızı" 10 Eylül 2015 Perşembe günü ve her perşembe saat 20.00'da Altaş Tv.'de başlıyor.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN İHH'DAN AHMET BİLGEYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ Deniz Yıldızı Derneğinden, İbrahim Balcıoğlu ile birlikte İHA'dan Ahmet Bilge'ye geçmiş olsun ziyareti
GÜNDEM GAZETESİNDEN DENİZ YILDIZI DERNEĞİNE ZİYARETGündem Gazetesi yazarlarından Fatma Uğurlu Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
ALMANYADAN YILLIK İZNE GELEN YARDIMSEVERAilesiyle birlikte yıllık iznini Giresun’da değerlendiren Almanya’dan gurbetçilerimizden Metin Şen oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan beş kişilik ailenin yaklaşık 6 aylık ihtiyaçlarını karşıladı.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ’NİN 86 YAŞINDAKİ TEYZE İÇİN YAPTIĞI YENİ EV BİTMEK ÜZERE 86 yaşında Oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan 86 yaşındaki teyze ve eşi için yapımı devam eden yeni evinin çalışmaları ramazan ayı bitişinden sonra kaldığı yerden devam ediyor.
2015 YILI RAMAZAN AYI BAĞIŞ TABLOSU2015 YILI RAMAZAN AYI BAĞIŞ TABLOSU
RAMAZAN AYI GIDA KOLİSİ SİZDEN GİRESUN İLÇE VE KÖYLERİNE ULŞATIRMAK BİZDENHer yıl mübarek ramazan ayı başlamadan önce ihtiyaç sahiplerinin iftar ve sahurlara rahat girebilmeleri amacıyla yoğun bir çalışma içine giren dernek yönetiminin, İl merkezi, ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ziyaretleri devam ediyor.
Deniz Yıldızına Hayır da Yarış Var.! "Deniz Yıldızı Derneği" İstanbul’da Yardımseverlerini Ağırladı Giresun Deniz Yıldızı Derneği’nin her yıl düzenlemiş olduğu yardımlaşma, dayanışma yemeğine yoğun ilgi ve katılım üst düzeydeydi.
SERENTİDEKİ 19 YILLIK HAYAT SONA ERDİ Yardımsever insanlarla birlikte Yağlıdere İlçesi Sinanlı Köyünde yaklaşık 19 yıldır serentide oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan Fazlı Çukurlu ve ailesi için 45 metre kare yeni ev yapılarak törenle teslim edildi.
YARDIMSEVERLER DENİZ YILDIZININ YEMEĞİNDE BULUŞTULARDeniz Yıldızı Derneği, insanlarımız arasındaki birlik - beraberlik, dostluk - kardeşlik ve yardımlaşma - dayanışma duygularının geliştirilmesine yönelik olarak her yıl yapılarak geleneksel hale getirilen yemek cuma akşamı Almina Restaurant’ta yapıldı.