Haberler
Resim Konu
İSTANBULDAKİ YEMEĞİMİZDE BULUŞALIMDeniz Yıldızı Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yemek 06.05.2014 Tarihinde saat 20.00’de Üsküdar Belediyesi nikah salonu yanındaki sosyal tesislerde yapılacaktır. Geceye katılmak için aşağıdaki telefon numarasından bilgi alabilirsiniz. İletişim: Ferhat DENİZ (0533 657 77 11)
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ GİRESUN YEMEĞİDeniz Yıldızı Derneği tarafından Almina Restaurantta düzenlenen yemek; Vali Yardımcısı Sayın Bekir Ergök, İl Müftüsü Sayın Muhittin Oral, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Sayın Özcan Özdemir ilimizin ve Bölgemizin Kanaat Önderlerinden Sayın Nuri Genç Hocaefendi, muhtarlar, işadamları, İstanbul’dan, Bursa’dan, Gebze’den katılan Deniz Yıldızı gönüllüleri, dernek başkanları Deniz Yıldızı Derneği yöneticileri, kalabalık bir davetli topluluğunun bir araya gelmesiyle gerçekleşti.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Deniz Yıldızı Derneği Mensupları, İlimiz Dereli İlçesi Yeşilkaya Köyünde Köy muhtarı Sait Çelik beraberinde köyde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret ederek, giysi yardımında bulundu. 22.04.2014
AYNI EVDE İKİ KANSERLİ AİLEYE YENİ EVLERİ YAPILARAK TÖRENLE TESLİM EDİLDİ. Espiye İlçesi Taflancık Köyünde aynı evde iki kişi kanserle mücadele etmeye çalışan aileye yeni evi tamamlanarak törenle birlikte teslim edildi.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ KERMESİÜniversite öğrencileri ve ihtiyaç sahibi insanlar için yapılan kermes,Deniz Yıldızı Derneği gönüllüsü ev hanımlarının katkıları ve Giresun Halkının katılımı ile 21 Mart ta başlayıp 24 Mart 2014 te son buldu.Kermesten elde edilen gelirle üniversite öğrencilerinin bir kısmının bursları karşılandı.
Deniz Yıldızı Derneğinden Kermes DENİ YILDIZI DERNEĞİ KERMES YER : GİRESUN MERKEZ BELEDİYE MEYDANI (ATAPARK) TARİH : 21-22-23-24 MART 2014 TEL : 0454 214 22 35
AYNI EVDE İKİ KANSERLİ AİLENİN EVİNİN İNŞAATI TAMAMLANDIEspiye İlçesi Soğukpınar Beldesi Taflancık Köyünde aynı evde iki kişi kanserle mücadele etmeye çalışan aileye Soğukpınar Belediye Başkanı, Gebze Taflancık Köyü Dernek Başkanı, Gebze Soğukpınarlılar Derneği Başkanlarının rehberliğinde yapılan yeni evin inşaatı tamamlandı.
İLİMİZDE BULUNAN BAKIM EVLERİNE ZİYARETDeniz Yıldızı Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri,8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilimizde bulunan Özel İlgi Özürlü Bakımevine ve Özel Giresun Özürlü Bakım Evine ziyarette bulundu.
YILIN REKTÖRÜNE DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN TEBRİK ZİYARETİDeniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emine ACAR ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat DENİZ, yılın rektörü seçilen Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aygün ATTAR’a tebrik ziyaretinde bulundular.
AK PARTİ HEYETİNDEN ZİYARETGiresun AKP il halkla ilişkiler Başkanı İbrahim Usta,kadın kolları halkla ilişkiler Başkanı Özlem Tekeoğlu, Gençlik kolları halkla ilişkiler Başkan Yardımcısı Kübra Çayan,ilçe halkla ilişkiler Başkan Yardımcısı Seniha Kankaya derneğimizi ziyaret etti.
Bu Haftaki Programımız Konu ve Konuklarıyla Dolu, Dolu Geçti Deniz Yıldızı Derneğinin bu haftaki program konukları, Giresun Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Recep Yağcı ve Dereli Akkaya Köyü 1.azası Muhammed Aydın’dı.
Televizyon programımızın bu haftaki konuğu il müftümüz Sayın Muhittin Oral’dı.Gönüllerin pasının silindiği programda sayın müftümüzün ‘’Batıda bir Müslümanın ayağına diken batsa doğudaki Müslümanın acısını yüreğinde hissetmelidir”.
DERELİ AKKAYA KÖYÜNDEN MUTLU SON İlimiz Dereli İlçesi Akkaya Köyünde, yaklaşık bir yıldır yapımına devam edilen Beytullah Baytemür ve ailesine ait olan ev yapılan açılışla aileye teslim edilmiştir.
KUZEYİN KADINLARI DERNEĞİNDEN İLETİŞİMİN DONANIMLARI SEMİNERİKuzeyin Kadınları Derneği 2014 yılının ilk etkinliğini dernek binasında yapılan bir seminerle gerçekleştirdi.
YANIBAŞIMIZDAKİ YAŞAM SAVAŞI İlimiz Seldeğirmeni Mahallesinde iki çocuğu ile birlikte çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Hatice Aykıt’ın bir yakınının denizyıldızı derneğine müracatı üzerine dernek yöneticileri aileyi evlerinde ziyaret etti.
BABAANNE ve 3 TORUNU YARDIMLARINIZI BEKLİYORAtadan kalma bir yerde zor şartlarda yaşamaya çalışan babaanne ve üç torunu yardımlarınızı bekliyor.
ZİHİNSEL ENGELLİ ÜÇKARDEŞİN EVLERİNİN ONARIM ÇALIŞMALARI BAŞLADIOldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan üç zihinsel engelli kardeşin evinin yenilenme çalışmaları başladı.
BU SEFER Kİ YARDIMLARIMIZ ZİHİNSEL ENGELLİ ÜÇKARDEŞ İÇİNOldukça zor şartlarda yaşamaya üç zihinsel engelli kardeşi ziyaret etti.
YARDIMSEVERİN ÇAYI EĞLENCELİ GEÇTİ Yaklaşık 9 yıldır Giresun ilçe ve köylerdeki yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği, düzenlediği çay ile yardımsever bayanları bir araya getirdi.
YARDIMSEVER BAYANLAR DENİZ YILDIZININÇAYINDA BİR ARAYA GELECEKKadınlar arasındaki birlik beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştirilmesi, derneğin verdiği hizmetlere katkı sunmak amacıyla kadınlar arasında eğlence nitelikli çay düzenlendi. Deniz Yıldızı Derneğinin geleneksel olarak düzenlemeye çalıştığı çay bu yıl 04.01.2014 Cumartesi Günü saat 19.00’da Sky Beach Restaurant’ta yapılacak.
©Copyrights 2010-2018