Haberler
Resim Konu
ÇİNKOLAR ARASINDAKİ HAYAT SONA ERDİ Yağlıdere İlçesi Akköy'de atadan kalma bir evde yaşamaya çalışırken eski evin kullanılamaz hale gelmesinden sonra çinkolar arasında yaşamak durumunda kalan dört çocuk altı kişilik aileye Deniz Yıldızı Derneği yardımseverlerle birlikte önce yeni bir ev yaptı. Sonra da yeni evin beyaz eşya, oturma odası, yatak odası ve mutfak eşyaları da tamamlanarak 24.02.2015 Salı günü saat 11.00’da yine yardımseverlerle birlikte aileye teslim edildi.
İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyon Başkanı ve Giresun milletvekili aday adayı Hasan Turan Derneğimizi ziyaret etti.İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyon Başkanı ve Giresun milletvekili aday adayı Hasan Turan Derneğimizi ziyaret etti.
ESKİ ÇİNKOLAR ARASINDA YAŞAMAYA ÇALIŞAN DÖRT ÇOCUK İÇİN YAPILAN YENİ EV BİTTİYaklaşık iki yıldır eski çinkolar arasında yaşamaya çalışan dört çocuk için yapılan yeni evin inşaat çalışmaları tamamlandı.
ÖNCE YAŞLILARIMIZUzun yıllar yokluk ve çilenin bir türlü yakasını bırakmadığı yaşlı teyze ziyaret edilerek gönülleri alındı ve iyileştirme çalışmaları başladı.
ENGELLİ ARAÇLARI TESLİM EDİLDİBünde Anadolu Vakfı Özürlü ve Muhtaçlara Yardım Derneğinin iki yıldır gönderdiği engelli araçlardan 52 adet törenle birlikte Ordu’lu engellilere teslim edildi.
ENGELLİLERİN ENGELLİ ARAÇLARI TESLİM EDİLİYORGeçen yıl Giresun’da ihtiyaç sahibi engellilere verilen engelli araçları bu yıl da ordu ilindeki engellilere 14.01.2015 Çarşamba günü saat 14.00’da teslim edilerek gerçekleştirilecek.
ORDU - ULUBEY’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE YAPILAN EV TAMAMLANDIEşi, çocukları ve torunlarıyla birlikte kalabalık bir nüfusa sahip Ordu İli Ulubey İlçesinde yaşamaya çalışan Mehmet Berçim ve ailesi için yapılan yeni evin inşaat işleri bitti.
KOVANLIKTA ESKİ EV YIKILARAK YERİNE YENİSİNE BAŞLANDISağlık ve yoklukla mücadele etmeye çalışan üç çocuk beş kişilik aile için Atadan kalma yaklaşık yüz elli yıllık ev yıkılarak eski evin yerine yeni ev çalışmaları başladı.
YAKLAŞAN KIŞ İLE BİRLİKTE ANNELER ÜZÜLMESİNBulancak İlçesi Kovanlık Beldesinde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileyi Deniz Yıldızı Derneği ziyaret etti.
BU SERENTİDE KIŞ GEÇER Mİ? Yaklaşık 19 yıldır serenti de yaşamaya çalışan aileye yapılan yeni evin direkleri dikildi, tablası atıldı. Tuğlaları örülmeye başlanıyor.
KIŞ YAKLAŞIRKEN İNANILMAZ BİR YAŞAM Deniz Yıldızı Derneği yönetimi, geçen hafta Yağlıdere İlçesi Akköy’de dört çocuğuyla birlikte çinkolar arasında yaşamaya çalışan aileyi ziyaret etti.
DENİZ YILDIZININ BU YIL KADINLARA YÖNELİK ÇAYI 14 KASIMDA NEW JASMİNDE Her insanının içinde var olan yardımseverlik duygusunu geliştirebilmek amacıyla yılda bir kez yapılarak geleneksel hale getirilen çay, eğlence programı 14 Kasım 2014 Cuma günü akşam saat 19.00’da New Jasmin otelde yapılacak.
4x4 TAHTA BARAKADA 3 ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE YAŞAMAYA ÇALIŞIYOR Dereli İlçemizin Çal Köyünde üç çocuğuyla birlikte zor şartlarda yaşamaya çalışan Mehmet Cömert ve ailesini Deniz Yıldızı Derneği ziyaret etti.
ŞÜKRAN GURUR VE ÖZLEMLE ANIYORUZ... Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 76’ncı yıldönümünde bir kez daha büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz
19 YILDIR SERENTİDE YAŞAYAN AİLENİN YENİ EVİNİN 42 METRE KARE İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADIYağlıdere İlçesi Sınanlı Köyünde yaklaşık 19 yıldır serentideoldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan Fazlı Çukurlu ve ailesi için yapması planlanan yeni evin inşaat çalışmaları başladı.
Ulu önder Atatürk'ün bizlere emaneti Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümü kutlu olsunUlu önder Atatürk'ün bizlere emaneti Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümü kutlu olsun
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN YILIN DÜĞÜNÜ Yaklaşık on yıldır ilimiz ilçe ve köylerinde barınma, beslenme, sağlık, eğitim vb. konularda yoksul insanlarımızın ihtiyacını gidermeye çalışan Deniz Yıldızı Derneği şimdi deküçük yaştan itibaren yalnız yaşamaya çalışarak aynı kaderi paylaşan iki gencimizin düğününü yaptı.
DENİZ YILDIZI İKİ TANE GENCİMİZİ EVLENDİRİYORDeniz Yıldızı Derneğimiz iki tane gencimizin bir ömür beraber yol alacakları düğün törenlerini hazırlıyor.
PROGRAM KONUKLARI İlimizde yokluk ve yoksulluğun önlenmesi konusundaki kişi ve kuruluşları bir araya getiren Deniz Yıldızı Derneği Ordu Altaş Tv de her hafta “Deniz Yıldızı” adı ile hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konukları derneğin gönüllülerinden Abdullah Akkaya ve Harun Koç oldular.
YENİ YAYIN DÖNEMİNDE İLK YARDIMLAR 19 YILDIR SERENTİDE YAŞAYAN AİLEYEDeniz Yıldızı Derneği yaklaşık 19 yıldır serentide yaşamaya çalışan aileyi işadamları ve muhtar ile birlikte ziyaret etti.
©Copyrights 2010-2018