19 KİŞİNİN YAŞADIĞI EV YANDI

     Dede, büyük anne, çocukları ve torunlarıyla birlikte on dokuz kişinin yaşadığı ev yandı, kullanılamaz hale geldi. Çok şükür can kaybı yok.

   Merkez Kayadibi Mahallesinde Salih Gürsu'ya ait ev yandı. Evde bulunan tüm eşyalar ile yıl toplanan fındık da yandı. Yangında can kaybı olmadı. Evde dede, büyük anne, çocukları ve torunlarıyla birlikte on dokuz kişi kalıyordu. Yangından sonra kalacak yeri olmayan aile için Giresun Valiliği ve Türk Kızılayı çadır kurdu. Yaklaşan kış ile birlikte aile şimdi çadırlarda kalmaya çalışıyor.

    Aileyi ziyaret eden Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, torunlarıyla birlikte kalabalık bir nüfusa sahip aile yangınla birlikte hem evini hem de tüm eşyalarını kaybetti. Valilik, belediye, Türk Kızılayı, muhtarlığın katkılarıyla aile şimdilik çadırlara yerleştirildi. Kış mevsimi yaklaşıyor, aşırı soğuklar gelmeden yeni ev yapılarak yeni evlerine almak gerekir. Kalabalık olan aileyi yeni bir eve kavuşturabilmek için yardımsever insanlarımızın denizyildizidernegi_28@hotmail.commail adresinden, T.C Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288 - 5007 nolu hesabından veya ve 0 454 214 22 35 nolu telefondan yardımlarını yapabilirler. Hayırsever insanlarımızdan, yangın yaşayarak evini ve tüm eşyalarını kaybeden aileyeyardımlarını bekliyoruz dedi. 03.10.2013

 

 

Okunma : 595 | Eklenme : 03.10.2013
©Copyrights 2010-2018