Haberler
Resim Konu
Kurban Bayramı Kurban Bayramı
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ RAMAZAN AYINDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOREğitim, sağlık, barınma vb. alanlardaki yardımlaşma çalışmalarını her yıl artırarak devam eden Deniz Yıldızı bu yıl ki ramazan ayında da gıda, giyim ve ayakkabı konularındaki yardımların dağıtım startını bugün verdi.
RAMAZAN AYI GIDA ÇALIŞMALARI BAŞLADI On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına sayılı günler kaldı. İnananlara doğru ve yanlışların gösterildiği kutsal kitabımız bu ay içinde kadir gecesi indirilmiştir. Bazı din alimlerine göre oruçluya iftar vermenin günahları af olunur. Cehennemden azat olur. Bu ayda yapılan yardımların sevabının her aydan daha fazla olduğuna inanılır.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ İSTABULDA YARDIMSEVERLERLE BULUŞUYORGiresun Deniz Yıldızı Derneği'nin her yıl düzenlemiş olduğu yardımlaşma ve dayanışma yemeğine 15.05.2016 Pazar günü saat 19.00'da Eyüp Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek organizasyonda aynı zamanda Kanal 28 televizyonundan da canlı yayınlanacaktır. İletişim: 0533 657 77 11
ESKİ EV YIKILDI, YARDIMLARINIZLA ESKİ EVİN YERİNE YENİSİ YAPILDIBulancak ilçesinin köyünde çok zor şartlarda yaşamaya çalışan 3 çocuklu ailenin eski evi yıkılarak; eski evin yerine 50 metre kare yeni ev yardımlarınızla sonlara geldi.
YARDIMSEVERLER DENİZ YILDIZININ YEMEĞİNDE BULUŞTULARDeniz Yıldızı Derneği, insanlarımız arasındaki birlik - beraberlik, dostluk - kardeşlik ve yardımlaşma - dayanışma duygularının geliştirilmesine yönelik olarak her yıl yapılarak geleneksel hale getirilen yemek Hotel New Jasmin’de yapıldı.
YARDIMLARINIZLA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞTIK Ordu - Korgan İlçesinin köyündeki %95 görme engelli 4 çocuklu ailenin de evi tamamlanarak teslim edildi. Yıllardır gözlerinde görme sorunu yaşayan evin babası engelinden dolayı çalışamıyor. 4 çocuğunda da genetikten gelen görme engeli rahatsızlığı var.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ ÇOCUKLARIMIZFarklı iki ilçemizin farklı iki köy okulundaki toplam 391 çocuğumuza teslim ettik.
ÇARELER - SİZLERSİNİZ !Sağlık ve imkânsızlıklardan gurbetten köyüne dönmek zorunda kalan Üç çocuk ve anne baba çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyor. Baba bir çok farklı işlerde çalışmasına rağmen sağlık sorunları nedeni ile gurbetten memleketlerine gelmek zorunda kalmışlar. Üç çocuk ve anne baba için yapılması düşünülen 50 metrekare yeni evin temeli birlikte atacağız.
BABA VE 3 KIZI İÇİN YAPILAN YENİ EV ÇOK GÜZEL OLDUYıllardır hayırseverlerin hayırlarını muhtaçlarla buluşturan Deniz Yıldızı Derneği bu kez de baba ve 3 kızının umudu oldu.
84'lük DEDENİN YENİ EVİ YAPILDIGüce İlçesinin bir köyünde Eşi alzaymır hastası(şimdi rahmetli), oğlu zihinsel engelli olup, oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan 84 yaşındaki dedenin yeni evi yapıldıktan sonra içinin eşyaları düzenlenerek kendilerine teslim edildi.
84 Yaşında Yaşam İle Mücadele Güce ilçesi bir köyünde alzheimer hastası eşi ve zihinsel engelli oğlu ile tüm sorumlulukları üzerinde olan 84 yaşındaki Aziz Amca yaşama tutunmaya çalışıyor.
ÇOCUKLARIN KUAFÖR SEVİNCİYardım faaliyetlerine birçok alanda devam eden Deniz Yıldızı Derneği bugün de Berber ve Kuaförler Odası ile birlikte yeni bir program hazırladı. Kuaförler ile Yatılı Bölge Okulunda okuyan kız ve erkek toplam 220 öğrencimiz; 4 erkek ve 9 bayan kuaförler bir araya geldiler.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDE GÖNÜLLÜ BAYANLARIN ÇAY HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYORDerneğin her yıl geleneksel hale getirdiği bayanlar arasındaki birlik beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştirilmesine yönelik olarak hazırlanan program bu yıl 19 Şubat 2016 Cuma akşamı Otel New Jasmin'de yapılacak.
İSTANBUL'DA FARKLI İLLERDEN 35 YARDIMSEVER İŞADAMINDAN GİRESUN'A 172 ADET KIŞLIK AYAKKABI VE MONTEğitime katkıları ile çocuk ve gençlere yönelik yardım çalışmalarına artırarak devam eden Deniz Yıldızı Derneği İstanbul’da yaşayan farklı illerden olan 35 iş adamının katkısıyla birlikte Giresun il geneli maddi durumu iyi olmayan 7 - 15 yaş grubu arası 172 çocuğa giyim yardımında bulundu.
GAYRETLERİMİZ BABA VE 3 KIZI İÇİNYıllardır hayırseverlerin hayırlarını muhtaçlarla buluşturan Deniz Yıldızı Derneği bu kez de baba ve 3 kızının umudu olacak
İYİ Kİ!.. SOĞUK VE GELEN KIŞTAN ÖNCE BİRLİKTE 85 YAŞINDAKİ TEYZEYİ YENİ EVİNE TAŞIDIK Yıllardır ilimizdeki yokluk ve yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği şimdi de yaşlı bir aileye yeni bir ev yaparak, yeni bir hayata kavuşmalarını sağladı.
"DENİZ YILDIZI" HER PERŞEMBE SAAT 21.00'DAAltaş Tv.de tüm programcılar yeni yayın dönemi ile ilgili değerlendirme toplantımızı yaptık. "DENİZ YILDIZI" HER PERŞEMBE SAAT 21.00'DA
YARDIMSEVERLERE TEŞEKKÜRLER..Zor şartlarda yaşamaya çalışan teyze için yeni yapılan evin parkeleri döşendi, mutfak tezgahı ile çelik kapısı takıldı. YARDIMSEVERLERE TEŞEKKÜRLER..
©Copyrights 2010-2018