DENİZ YILDIZININ YENİ DÖNEMDE İLK KONUĞU Av.ÜNZİLE YÜKSEL OLDU

Yeni yayın dönemine başlayan Deniz Yıldızı programının ilk konuğu denetleme kurul başkanı Av. Ünzile Yüksel oldu.

Yıllardır zor şartlarda yaşamaya çalışan insanlarımızın umudu olan Deniz Yıldızı programı bu hafta yeni yayın dönemine başladı. İlk programın konuğuAv. Ünzile Yüksel oldu. Program derneğin ramazan bayramında Giresun il, ilçe ve köylerinden 300 fakir ve yetim çocuğu yaşatılan bayram sevinciyle başladı. Sonra geçen yıl 4 ve 5 yaşındaki iki çocuğunu yangın sonucu kaybeden aile için yapılan yeni evin teslim edilme görüntüleri ve Deniz Yıldızı Derneğinin yeni dönemde yapmayı tasarladığı konular paylaşıldı.

Başkan Emine Acar, yaklaşık sekiz yıldır yardıma muhtaç hak sahibi insanlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yardımsever insanlarımızın da katkılarıyla birlikte aynı seviyede başarı elde ederiz. Harika bir çalışma. Umarım bu tip çalışmaların içinde yer almak herkese nasip olur. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 28.09.2013

Okunma : 752 | Eklenme : 28.09.2013