Haberler
Resim Konu
MALİ MÜŞAVİR İBRAHİM BALCIOĞLU ve İHSAN YÜKSEL’DEN ZİYARETMali müşavir ve Giresun Medya Platform Başkanı İbrahim Balcıoğlu ve Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyesi İhsan Yüksel Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret ettiler.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ 2013 YILI RAMAZAN AYI BİLANÇOSUDerneğimize, ihtiyaç sahibi insanlarımız adına gıda, fitre, zekat ve bağış konularında yardımcı olan, emeği geçen, katkıda bulunan herkese şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim. Emine Acar – Yönetim Kurulu Başkanı
RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ 300 FAKİR ve YETİM ÇOCUK GİYİNDİRİLDİ Giresun ilçe ve köylerinden 300 fakir yetim çocuk giyindirilerek bayram sevinci yaşatıldı. Yaklaşık bir ay süren çalışma Deniz Yıldızı Derneği ile İstanbul Giresun Federasyonu tarafından gerçekleştirildi.
GİRESUN FEDERASYONU İLE BİRLİKTE 250 FAKİR ve YETİM ÇOCUĞA BAYRAM SEVİNCİ Deniz Yıldızı Derneği ile İstanbul Giresun Federasyonunun organizatörlüğünde; Giresun’un il merkezi, ilçe ve köylerinde zor şartlarda yaşamaya çalışan fakir ve yetim 250 çocuğa bayram sevinci yaşatılacak.
BASINDA DENİZ YILDIZI DENİZ YILDIZI DERNEĞİ VE GÜNEŞ OLMAYA ADAY OLANLARİDRİS GÜNAYDIN 7Mayıs 2013 Salı gecesi Giresun Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneğinin Azaklıoğlu Vakfı merkezinde düzenlediği mütevazı yemeğe katıldım. Yemekte derneğin faaliyetlerinden kesitler sunan bir sinevizyon gösterisi yapıldı. İzlerken düşündüm, düşündükçe gururlandım; kendimi de, “Neden ben de bu derneğin faaliyetlerinin bir yerinde değilim?!” diye sorguladım. Derneğin kurulduğu tarihlerde Giresun’da idim. Henüz emekli olmamıştım. Emine Acar adında bir hanımefendi ile derneğin daha çok medya yüzü ve öncü kolu olarak da Ferhat Deniz Hoca’nın başını çektiği bir dernek Gayretli, mütevazı ve samimi Derneğin faaliyetleri bana şunları hatırlattı:
RAMAZAN AYINDA İLÇE ve KÖYLERDEKİ YAŞLILAR ZİYARET EDİLİYOR Yıl içinde ve Ramazan ayında ilimiz merkez köyleri başta olmak üzere ilçe ve uzak köylerdeki onlarca ihtiyaç sahibi aileye, yaşlı, yetim ve kimsesizlere gıda paketi yardımında bulunan Deniz Yıldızı Derneği Ramazanda derneğe gelemeyen ihtiyaç sahiplerinin gıdalarını ilçe ve uzak köylerdeki evlerine ulaştırmaya çalışıyor.
İL MÜFTÜSÜ NECATİ AKKUŞ’A ZİYARETRamazan ayı ile birlikte faaliyetlerini artıran Deniz Yıldızı Derneği İl müftüsü Necati Akkuş’u makamında ziyaret etti.
RAMAZAN AYINDA BİR GIDA KOLİSİ BAĞIŞLAYARAK 30 GÜN İFTAR ve SAHUR SOFRASI KURABİLİRSİNİZYardıma muhtaç birçok aile var. Derneğimiz aracılığıyla onların hem sıcak yemek yemelerine vesile olabilir, hem de onlar için yeni bir umut kaynağı olabilirsiniz.
TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARETDeniz Yıldızı Derneği yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
EYNESİL KEMALİYE KÖYÜNDE YAPILAN 64. YENİ EV TÖRENLE BİRLİKTE MUHTAÇ AİLEYE TESLİM EDİLDİYardımseverlerle birlikte yaklaşık on ay devam eden çalışmanın sonunda muhtaç aile için yapılan yeni törenle birlikte aileye teslim edildi.
EYNESİL KEMALİYE KÖYÜNDEKİ 64.EVİMİZ YARIN AÇILIYOREynesil İlçesi Kemaliye Köyünde yaklaşık on aydır çalışmaları devam eden yeni ev tamamlandı ve yarın (02.07.2013) açılıyor. Derneğin yardımsever insanlarla birlikte tamamladığı ev yarın(Salı)Vali Yardımcısı Yüksel Çelik’in katılacağı törenle birlikte aileye teslim edilecek. Yeni evin teslim törenine tüm yardımseverlerimiz davetlidir.
KUZEYİN KADINLARI DERNEĞİNİN 1.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI Deniz Yıldızı Derneğininyürüttüğü “Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor.” adlı AB hibe projesi kapsamında kurulan Kuzeyin Kadınları Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu bugün saat 11 00’da dernek binasında yapıldı. Başkan Emine Acar, Derneğin kuruluşundan günümüze kadar verdiği hizmetlerden kurucu başkan Av.Ünzile Yüksel çok teşekkür ediyor, kadın faaliyetlerine yönelik çalışmalar yapacak derneğin kadınlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.29.06.2013
Erdoğan Köyü Derneğinden Ziyaretİstanbul Bulancak Erdoğan Köyü Derneği yöneticileri Cemil Kızıltaş, Naci Hıdır ve Zekeriya Hıdırın Giresun ziyaretlerinde Deniz Yıldızı Derneğine ziyarette bulundular.
EYNESİL VE ESNAFLARINA TEŞEKKÜRLER Eynesil İlçesi Kemaliye Köyünde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye yapılan yeni evin inşaatından sonra içinin eşyaları da tamamlandı.
DENİZ YILDIZININ BU HAFTAKİ TV. KONUĞU İMAM - HATİP ALİ SÜRAL OLDUYaklaşan ramazan ayı ile birlikte fitre zekât ve yardımlar konusundaki duyarlılıklar da artıyor.
HAYIRSEVER İŞADAMINDAN İKİ AİLEYE BİR YILLIK GIDAYaklaşan ramazan ayı ile birlikte hayırsever insanlarımızın da fitre ve zekât bağış konularındaki duyarlılıkları artıyor.
EYNESİL KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET İnceleme ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Eynesil’de bulunan başkan yardımcısı Ferhat Deniz Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürünü ziyaret etti.
EYNESİL KEMALİYE KÖYÜNDEKİ EVİN İNŞAATI TAMAMLANDI Üç çocuğuyla birlikte zor şartlarda yaşamaya çalışan ailenin evinin inşaatı tamamlandı.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ YENİ BİR EV DAHA YAPARAK İHTİYAÇ SAHİBİNE TESLİM ETTİTirebolu İlçemizin Çeğel Köyünde çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Yılmaz Ekinci’ye yapılan yeni ev Vali Dursun Ali Şahin’inde katıldığı törenle teslim edildi.
EGEMEN BEBEĞE YARDIMSEVERLERDEN YARDIM ELİ Küçük yaşına rağmen kansere yenik düşüp, yaşamla mücadele edenEgemen Bebeği yardımseverler yalnız bırakmadılar.
©Copyrights 2010-2018