BABAANNE ve İKİ TORUNUNA YARDIMSEVERLER SAHİP ÇIKTI

Son dönemlerin en çaresiz hayatlarından olan bir babaanne ve iki torununa yardımseverler sahip çıkarak rahat bir bayram geçirmelerine katkı sağladılar.

    Giresun Merkezde iki torunuyla birliktekomşularının yardımıylabugünlere kadar gelen ve oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışanbabaanne Yadikar Sarı artık hayırsever insanların katkılarıyla birlikte rahat bir nefes aldı. Kira, sağlık, gıda, soba, yakacak, yatak, battaniye sıkıntısı çeken babaanne ve iki torununu Deniz Yıldızı Derneği geçen hafta ekranlarda programaalarak yardımcı olmaya çalıştı. Programa katılan hayırsever insanlarımızdan gelen yardımlarla babaanne ve iki torununun bugün itibarıyla tüm ihtiyaçları karşılandı.  Deniz Yıldızı Derneği programdan gelen yardımlarla birlikte ailenin 1 yıllık kirası ödendi, babaanneye 700TL bayram harçlığı verildi ve kasım, aralık ve ocak aylarında her ay olmak üzere 400’er TL sağlık ve beslenme yardımı yapılaması kararı aldı. Diğer yandan aileye 6 aylık gıda, soba ve 1 yıllık yakacak, elbise dolabı, halı, mutfak eşyaları, ayakkabıları, çocukların oyuncakları ve kurban eti verilerek oldukça rahat bir hayata kavuşmalarına katkı sağlandı.

 

    Başkan Emine Acar, demir divan üzerindeki bir battaniye ile yaşamak durumunda olup açlıkla mücadele etmeye çalışan babaanne ve iki torunu için çok sayıda insanımız duyarlılık gösterip yardımcı oldular. İsminin açıklanmasını istemeyen Ordulu hayırseverimiz, Arzu Damcı, Ali Süral, Seniha Kankaya, Mürşit Gürel, Metin Aktaş başta olmak üzere emeği geçen katkıda bulunan herkese babaanne ve iki torunu adına çok teşekkür ediyorum dedi.28.10.2013

Okunma : 932 | Eklenme : 26.10.2013
©Copyrights 2010-2018