Haberler
Resim Konu
Deniz Yıldızı Ankara Giresun Günlerinde Deniz Yıldızı Derneğimizin Ankara'da Giresun günlerinde standı açılmıştır. 4 gün sürecek olan Giresun günlerinin siz yardımsever gönül dostlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız.
KURBAN BAYRAMINDAN ÖNCE İLÇE ve KÖYLERİMİZDEN 210 ÇOCUKGİYİNDİRİLDİ Giresun ilçe ve köylerden 210 fakir ve yetim çocuk cumartesi günü giyindirildikten sonra da çocuklar için eğlence düzenlendi.
KURBAN BAYRAMINDAN ÖNCE ÇOCUKLARA BAYRAM SEVİNCİ İlçe ve köylerden gelerek misafir edilecek fakir ve yetim çocuklar bayram öncesi cumartesi günü giyindirilerek bayram sevinçleri paylaşılacak.
İLÇE ve KÖYLERİMİZE ZİYARETLER YAPILDI (Tirebolu, Doğankent ,Güce ilçeleri ve Karabulduk ) Deniz Yıldızı Derneği televizyon programlarında yeni yayın dönemi başlarken ihtiyaç sahibi insanlarımızı yerinde inceleyebilmek amacıyla ilçe ve köylere ziyaretlerini sürdürüyor.
ALTAŞ TV GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARETDeniz Yıdızı Derneği 2014/2015 yayın dönemi ile ilgili olarak Altaş Tv. Genel Müdürü Doğan Deniz’i makamında ziyaret etti.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum" Emine Acar Yönetim Kurulu Adına
Tirebolu ve Doğankent’te İhtiyaç Sahiplerine ZiyaretGiresun Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz, Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu ve Giresun Özel İdare Destek İşleri Müdürü Osman Yıldız’dan oluşan bir ekip Tirebolu ve Doğankent’te incelemelerde bulundu.
2014 YILI RAMAZAN AYI FİTRE – ZEKAT ve BAĞIŞLAR TABLOSU2014 YILI RAMAZAN AYI FİTRE – ZEKAT ve BAĞIŞLAR TABLOSU 1 – 27.07.2014 Pazar Günü(Bayram namazından önce); 1 Zihinsel Engelli, 1 Kanser hastası ve eşi kanserden ölen 2 kadına toplam 2206 TL fitre ödenmiştir. 2-Derneğimize gelen gıda kolileri ve gıda ücretleri ihtiyaç sahiplerine tam olarak dağıtılmıştır. 3-Derneğimize 2014 ramazan ayında zekât olarak 2130TL Çek, 2530TL, 280Euro, bağış olarak da 1420TL ile 570Euro makbuz karşılığı veya banka hesabına yatırılmıştır. 01.08.2014 Emine ACAR Yönetim Kurulu Başkanı
RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ YETİM ve FAKİR ÇOCUKLAR GİYİNDİRİLEREK SEVİNDİRİLDİRamazan Bayramı öncesi yetim ve fakir çocuklar İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanlığı ile Deniz Yıldızı Derneği, Giresun il merkezi, ilçe ve köylerdeki çocuklar giyindirilerek bayrama hazırladılar.
RAMAZAN AYI GIDALARI DAĞITILDI Derneğimizin her yıl ihtiyaç sahipleri adına dağıttığı ramazan gıda kolileri bu yıl Esenler Giresunlular Derneğinin katkılarıyla 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü hak sahiplerine verildi.
RAMAZAN AYI GIDA DAĞITIMLARI 12 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 17.00’DA VERİLECEK İhtiyaç sahibi insanlarımızın ramazan ayını rahat geçirebilmeleri için her yıl hazırlanan gıda programı bu yıl 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü saat 17.00’da dernek binasında gerçekleştirilecek.
YETİMLER SAHİPSİZ KALMASIN BAYRAM ÖNCESİ YETİM ve FAKİR ÇOCUKLAR GİYİNDİRİLECEK Ramazan Bayramı öncesi il genelindeki yetim ve fakir çocuklar giyindirilerek birlikte bayram sevinçleri paylaşılacak.
İFTAR VE SAHURLAR RAHAT GEÇSİN DİYE BİR GIDA KOLİSİDE SİZDEN!Her yıl mübarek ramazan ayı başlamadan önce ihtiyaç sahiplerinin iftar ve sahurlara rahat girebilmeleri amacıyla hazırlanan Dernek Yönetimi çalışmalarını tamamlayarak İl merkezi, ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahibi insanlarımıza ziyaret çalışmalarına başladılar.
ÇOK ZOR ŞARTLARDA YAŞAMAYA ÇALIŞAN ANNE VE İKİ KIZI İÇİN YARDIMSEVERLER UMUT OLDU Oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan anne ve iki kızı için yardımseverler umut oldular. Tamamı yardımseverlerin yardımlarıyla birlikte yapılan yeni evin tüm eşyaları da tamamlanarak törenle kendilerine teslim edildi.
ZİHİNSEL ENGELLİ ÜÇKARDEŞŞİMDİ DAHA MUTLU YENİ EVLERİNE KAVUŞTULAR Oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan üç zihinsel engelli kardeş için yapılan yeni evin tüm eşyaları da tamamlanarak kendilerine teslim edildi.
YANIBAŞIMIZDAKİ YAŞAM SAVAŞINDAN MUTLUĞA DOĞRU 15.05.2014 Tarihindeki Deniz Yıldızı programında, İlimiz Seldeğirmeni mahallesinde iki çocuğu ile birlikte yaşayan Hatice Aykıt’a yapılan evin ön incelemesi ve yeni evin görüntülerinin paylaşıldığı programa İşadamı Abdullah Akkaya ve Seldeğirmeni Mahallesi Muhtarı Yavuz Genç katıldılar.
Engelli Kardeşler Yardımlarınızla Mutlu Sona Eriyor Deniz Yıldızı Programının bu haftaki konukları, Almanya’dan Turan Bekaroğlu, Muhtar Saffet Çelik ve Deniz Yıldızı derneği yönetim kurulu başkanı Emine Acar Hanımefendi idi.
BAŞIN SAĞOLSUN TÜRKİYEM Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında birçok vatandaşımızın hayatını yitirdiğini, birçok madencimizin de mahsur kaldığını. Üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Milletimizi derinden üzen bu müessif kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler; göçük altında kurtarılmayı bekleyen madencilerimizden sevindirici haberlerin gelmesini yürekten temenni ederiz
Herkes Bir Deniz Yıldızı KurtarabilirGiresun il merkezi, ilçe ve köylerinde yoksulluğun önlenmesi konusunda kişi ve kuruluşları bir araya getiren Deniz Yıldızı Derneği İstanbul’daki yardımseverleri Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde bir araya getirdi.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ FESHANEDE 1-2-3-4-Mayıs-2014 tarihlerinde Deniz Yıldızı Derneği her yıl olduğu gibi feshane’de açacağı stantta gönül dostları ve Giresunlu hemşerilerimizle buluşacaktır.
©Copyrights 2010-2018