DENİZ YILDIZI TELEVİZYON PROGRAMLARI BAŞLIYOR

Deniz Yıldızı Derneğinin hazırlayıp sunduğu televizyon programı bu hafta başlıyor.

Yaklaşık sekiz yıldır ilimizde yokluk ve yoksullukla mücadele konusunda çalışmalarına devam eden Deniz Yıldızı Derneğinin hazırladığı program; perşembe günü saat 21.30'da Altaş Tv'de başlıyor.   Her perşembe yayınlanacak olan program ile birlikte bir yandan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları karşılanmaya çalışılırken diğer yandan da yoksullukla mücadele de kişi ve kuruluşlar bir araya getirilmeye çalışılacak.

Başkan Emine Acar, yaklaşık sekiz yıldır hak sahibi insanlarımıza gıda, giyim, eğitim, sağlık vb. gibi ihtiyaçlarında alan el ile veren eli bir araya getirmeye çalıştık. Çok sayıda insanımıza eğitiminden sağlığa, gıdasından barınmasına kadar umut olup, elinden tutulmasına vesile olduk. İnanıyorum ki Bugüne kadar onlarca, yüzlerce insanımızın ihtiyaçları karşılanarak yüzlerinin gülmelerine vesile olunduğu gibi, gelecek yıl da aynı duyarlıkla hizmetlerimiz gerçekleşir. Kuruluşundan günümüze kadar ihtiyaç sahibi insanlarımıza emeği geçen katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyor, aynı destek ve fedakârlıklarını bekliyorum dedi. 23.09.2013

Okunma : 772 | Eklenme : 23.09.2013