4 ve 5 YAŞINDA YANARAK ÖLEN KARDEŞLERİN ANNE ve BABASI İÇİN YAPILAN YENİ EV BİTTİ

Merkeze bağlı Çavuuşoğlu Köyünde yaklaşık bir yıl önce yanarak can veren iki kardeşin anne babası için yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan yeni ev tamamlandı.

Deniz Yıldızı Derneği,  evde çıkan yangınla; hem çocuklarını hem de evini talihsiz bir şekilde kaybeden anne baba için;yaklaşık bir yıl süre içinde yardımsever insanların katkılarıyla birlikteaileye yeni evi yapılaraktamamlandı ve aile önümüzdeki günlerde yeni evine yerleşecek.

Yangınla birlikte çocuklarını, evini ve her şeyini kaybeden Şenel Topal için köy muhtarının rehberliğinde yapılan çalışmada önce yeni evin inşaatı tamamlandı. Aile için yapılan yeni evin inşaatına Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun ciddi katkıları oldu. Daha sonra evin iç tesisatları, seramik, kapı, pencere boya ve badanası yapıldı. Şimdi de evin oturma grubu, yatak odası, beyaz eşyaları ile mutfak eşyaları tamamlanarak yakın zamanda aile yeni evine yerleşecek.

Başkan Emine Acar,yangınla çok talihsiz bir şekildehem çocuklarını hem de evini talihsiz bir şekilde kaybeden anne baba için;Belediye başkanımız Kerim Aksu'nun inşaatın yapımında ciddi katkıları ve yardımsever insanlarımızın katkılarıyla birlikte yeni evlerini tamamladık. Yakın zamanda aile kendileri için yapılan yeni evine yerleşecek. Rehberliğini eksik etmeyen köy muhtarı Hamdi Kayalan ve Belediye BaşkanımızKerim Aksu başta olmak üzere emeği geçen, katkıda bulunan herkese ailem adına çok teşekkür ediyorum dedi. 27.08.2013

Okunma : 564 | Eklenme : 26.08.2013