BİR ANNENİN GÖRÜLMEMİŞ DRAMI

      Deniz Yıldızı Derneği, yokluktan çaresiz durumda kalan anneye yardımlar bekliyor.    

     Giresun Merkezde 3 çocuğu ve 2 torunuyla yaşam mücadelesi veren annenin durumu yürek burkuyor.

     Yaklaşık 15 yıldır ayrı yaşayan anne Yadigar Sarı bir tarafta sağlık sorunlarıyla uğraşırken diğer tarafta, iki torununa ve biri tüberkroz hastası diğeri asker  çocuklarına bakmak durumunda kalıyor.

     Torunları ve çocuklarının geçim derdinin yanında kendi sağlık sorunlarını unutan anne Yadigar Sarı'nın dramı bunlarla da kalmıyor.

   Sarı Ailesi, aylardır birikmiş  borçlarını veremediği kiralık evinde, ödenmeyen elektrik ve su faturalarının yanı sıra günlerce su ve ekmekle karın doyurmaya çalışılıyor.

     Yatacakları bir yatağın dahi bulunmadığı evde yaz ve kış aylarını battaniye üzerinde yaşamak durumunda olan aile soğuk kış günlerini ise nasıl geçireceklerini, karınlarının açlığından düşünemiyorlar bile.

     Bir oğlu askerde ve hiç bir geliri olmayan anneyi; kendisi, tüberkroz hastası  olan diğer oğlu ve iki torunun geleceği kara kara düşündürüyor. Yokluk ve yoksulluğun verdiği sıkıntılardan bunalıma giren anne Yadigar Sarı yetkililerden ve hayırseverlerden yardım eli bekliyor.

     Anneyi zor şartlarda yaşamaya çalıştığı evinde ziyaret eden başkan Emine Acar, bir anne bu kadar çile ve çaresizliği kaldırabilir mi? İnanılmaz derecede zor bir hayat, anne ve torunları için yardımsever insanlarımızın denizyildizidernegi_28@hotmail.commail adresinden, T.C Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288 - 5007 nolu hesabından veya ve 0 454 214 22 35 nolu telefondan yardımlarını bekliyoruz. Yaklaşan kış şartlarıyla birlikte bizlerin de çile dolu hayat yaşayan annenin bundan sonraki hayatına bir katkımız olur dedi. 09.10.2013

 

 

Okunma : 971 | Eklenme : 10.10.2013
©Copyrights 2010-2018