AYNI EVDE İKİ KANSER

Espiye İlçesi Taflancık Köyünde bir evde iki kişi kanserle mücadele etmeye çalışıyor. Anne doğum kontrolüne gittiğinde kanser olduğunu öğreniyor. Hamilelik esnasında tedavi göremediği için doğum sonrası tedavi başlıyor. Bugün kızı yedi yaşında kan kanseri, anne ise göğüs kanseri.Farklı illerdeki tıp fakültelerinde tedavi gören anne ve kızı yaklaşık bir yıl önce Deniz Yıldızı Derneği ile tanıştılar.  Dernek yönetimi, aileye yardımsever insanlarımızın katkılarıyla beraber on bin lira sağlık yardımında bulundu.Yoklukla mücadele eden sekiz kişilik ailenin kaldığı ev de oldukça sağlıksız.Babaanne, dede, eşi ve dört çocuğuyla birlikte sekiz kişi tuğladan örme bir odada kalıyorlar. Baba Murat Çapur bir yandan eşinin ve kızının kanserle mücadelesini diğer yandan da yoklukla mücadele etmeye çalışıyor. yaşamaya çalışan baba Murat Çapur ve ailesini gelecekte de zor günler bekliyor.Sağlıksız bir ortamda yaşamaya çalışan aile bugünlere muhtar ve komşularının yardımlarıyla birlikte gelmiş. Deniz Yıldızı Derneği hayırsever insanlarımızla birlikte tuğladan örülü bir odada yaşamak durumunda olan sekiz kişilik aileye bir ev yapmak istiyor.

Başkan Emine Acar, hem sağlık hem de yokluk ile mücadele etmeye çalışan aileye yardımsever insanlarımızın katkılarıyla birlikte önce sağlık yardımında bulunduk. Şimdi de çok zor şartlara yaşamaya çalışan sekiz kişilik aile için yeni bir ev yapmak istiyoruz.  Bir evde iki kanserli hastası bulanan sekiz kişilik aileye yapılacak yeni ev ile ilgili yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimizin derneğimizin (0454) 214 22 35 nolu telefon,  www.denizyildizidernegi.org.tr web adresinden veya T.C Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288 - 5007 nolu hesabından bize ulaşabilirler. Sağlık ve yokluk çeken aynı evde iki kanserli aileye katkıda bulunabiliriz dedi. 09.11.2013

Okunma : 616 | Eklenme : 09.11.2013