AHMET TÜRK YENİLENEN EVİNDE

Deniz Yıldızı Derneği ve  muhtar Naim Akkaya’nın gayretleriyle beraber yenilenen evin önce evin sıvası, boya ve elektrik tesisatları, plaspen pencereleri, kapıları,  tahta döşemesi, tuvalet banyo ve fayans döşeme, çatı için çinko ve kerestesi yapıldıktan sonra evin içinin ihtiyaçları da yine muhtar ve Deniz Yıldızı Derneği tarafından karşılanarak aileyi yenilenen evine taşıdılar.

Dernek başkanı Emine Acar sağlıksız ve oldukça olumsuz şartlarda yaşamaya çalışan bu ailemizin böyle güzel bir ortama kavuşturulmasında başta köy muhtarımız Naim Akkaya ve  işadamlarımızdan Metin Koç’a, Giresun Dernekler Birliğinden Avni Aydın’a, İşadamlarımızdan Mehmet Kuğu’ya yardımsever insanlarımızdan Mehmet Öztürk beye çok teşekkür ediyorum dedi. 11.02.2010

Okunma : 172 | Eklenme : 22.09.2010