ZOR BİR YAŞAM

Önce kullanılmayacak durumda olan evin tamiratı ve yenilenmesi ile ilgili planlar, sonra da ev yapılana kadar köy muhtarının gösterdiği yere yerleştirilen aile en kısa zamanda yenilenen evine taşınacak. Şu ana kadar dernek yönetimi tarafından evi sıvası, plasen  pencereleri ve çatı çinko ve keresteleri karşılanan ailenin zorlaşan hava koşulları nedeniyle de bir an önce yeni evine taşınması gayretleri devam ediyor.

Dernek başkanı Emine Acar engelli bir baba ile anneleri tarafından terk edilen iki oğlunun yaklaşan kış şartlarıyla beraber yeni evlerine taşınabilmeleri için yardımsever insanlarımızın katkılarına ihtiyacımız olduğunu ve en kısa sürede bu ailemizi yenilenen evine taşınması gerektiğini ve bu aileye zor şartlardan kurtarma gayreti içinde olan köy muhtarı Naim Akkaya ile okul müdürü Mehmet Öztürk’e çok teşekkür ettiğini belirtti.  25.01.2010.

Okunma : 167 | Eklenme : 22.09.2010