İNANMAK ÇOK ZOR

Yaklaşık on yıldır ahır olarak kullanılan bir yeri düzelterek yaşamaya çalışan aile için ziyarete dernek yöneticileri de böyle bir yaşam şekline inanamadılar.

     Hiçbir sosyal güvencesi ve fındık geliri olamayan ailenin bugüne kadar gelmesi yine yardımsever insanlarımızın gayretleriyle olmuş.  Komşularının ve köylülerin verdikleri fitre ve yardımlarla yaşamaya çalışan aile için şimdi seferber olma zamanı.

    Deniz Yıldızı Derneği yönetim kurulu başkanı Emine Acar, bugüne kadar gerçek hak sahiplerine hizmet vermeye çalışan derneğimiz mart ayı içinde yapmış olduğu ilçe ve içlerin köylerindeki çalışmalarda yaklaşık 40 aileyi inceleyerek bu ailelerin içinden en mağdurlarını bularak gerçek hak sahibine ulaşmaya çalıştı. Muzaffer Altun’da bugüne kadar çekmiş olduğu yoklukla ilimizdeki en mağdur ailelerimizden biri, gerçek hak sahibi.  Programı izleyen ve duyan yardımseverlerimizin 64 yaşında çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Muzaffer Altun’a el tutacaklarına inanıyorum çünkü inanılmaz derecede zor şartlarda yaşamaya çalışan bu ailemizin de en kısa zamanda insanca yaşanacak bir ortama kavuşturulması gerekir. Tabi ki siz yardımseverlerimizin destekleriyle…. 25.03.2010

 

Okunma : 157 | Eklenme : 22.09.2010
©Copyrights 2010-2018