8 ÇOCUKLU AİLENİN EVİ TAMAMLANIYOR

Yaşamları çok zor şartlarda geçen Muhittin Alpaslan ve ailesi eşinin son doğumuyla beraber ölen anneden sonra ailede sıkıntılar başlamış. Aileye yardımcı olabilmek amacıyla yeni doğan bebeği teyzesi sahiplenerek yanına almış ve annesinin adını vermiş. Şimdi Zeynep bebek 5 yaşında.

     İlk ziyaretimizden sonra ekranlardan yardımseverlerimizle tanıştırdığımız Muhittin Alpaslan ve ailesi için yardımseverlerimizin verdikleri demir çimento, tuğla ve işçilik ücretleriyle baba ve çocukların kalabilecekleri yeni bir ev yapıldı. Şimdi ise yapılan ev eksiklerinin giderilmesi için yardımsever insanlarımız yine iş başında Almanya’dan Kemal Akyıldız, Bulancak’tan Alaattin Öztürk, İstanbul’dan Nazmi Ocak, Durmuş Top ve birçok yardımseverimiz yardımlarda bulunarak evin demir kapısını, parke döşemelerini, mutfak dolabını yaptırdılar. Geriye ise oturma odası, çocuklar için yatak odası ve mutfak için eşyaları kaldı.

      Başkan Emine Acar, yardımseverlerimizin katkılarıyla yaptığımız evin inşaat bölümünü tamamladık. İnanıyorum ki yardımseverlerimizin katkılarıyla beraber evin içindeki eksiklerimizi de tamamlayacağız. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum dedi. 02.04.2010

 

Okunma : 163 | Eklenme : 22.09.2010
©Copyrights 2010-2018