DENİZ YILDIZLARI BİRER BİRER KURTARILIYOR

Slayt gösterimi ile başlayan gecede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Emine Acar, 2006 yılında kurulan derneğin 4 yıl gibi kısa sürede önemli projelere imza tığını söyleyerek “Bu zamana kadar 410 ailenin evinin iç donanımını,42 yeni ev, 4 tane okulun araç gereçleri ve formaları öğrencilere burs binlerce gıda ve giyim paketi siz yardımseverlerimizin desteğiyle gerçekleşti .” dedi. Başkan Emine Acar bu zamana kadar bizleri destekleyen yardımseverlere ve bu gecenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dernek yöneticileri Emine Acar, Berrin Aydın, Ferhat Deniz, Halil Kütük, İhsan Yüksel ve Aydın Kömürcü’nün sahneye çağrıldığı gecede dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz “derneğimizin ismi bizim tarafımızdan değil halkımız tarafından önerilmiştir. Seyircilerimizden biri meşhur deniz yıldızı kurtarma hikâyesini anlatarak derneğimizin adı deniz yıldızı olsun demiştir. Yönetim kurulu da bu öneriyi kabul ederek derneğimizin adını Deniz Yıldızı” olarak oy birliği ile uygun görmüş  olduk” dedi.

Gecede dernek yararına açık artırmaya sunulan Remzi Coşkun adlı iş adamı tarafından yaptırılan bakır üzerine yazılan Ayetel Kürsi tablosunu İş Adamı Öner Hekim aldı. Av. Sabri Öztürk tarafından gece için yapılan iki adet yağlı boya tablonun birini iş kadını Suna Özbayram diğerini de sanatçı Erdal Güvendi aldı.

Gece Tempo Tv’den canlı olarak yayınlanırken sunuculuğunu meçhul - Cemal yaptı. Organizatör Hüseyin Mersin tarafından davet edilen Hüseyin Bıçak, Erdal Güvendi, Mürsel Kızıltaş ve Gizem Kara geceye türküleri ile renk katarken Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, GİRDEF Başkanı Sıtkı Ada, Gebze Giresunlular federasyonu eski başkanı Ahmet Balık, BUFED Başkanı İhsan Yüksel, TİRDEF Başkan Yardımcısı İbrahim Balcıoğlu, GİMEV Başkan Yardımcısı Ali Aydın gibi stk temsilcileri, Yazar İsmail Kahraman, Giresun Dergisi Sahibi Remzi Mamaşoğlu ve Gazeteci Murat Aydın ile Zeki Gülmüş başta olmak üzere çok sayıda iş adamı katıldı.

Gecede  Av. Gülseren Yaman ve İş Adamı Mehmet Aygün ve Öner Hekime ihtiyaç sahibi insanlara bugüne kadar olan katkılar nedeniyle plaket ile onurlandırıldılar.

Okunma : 189 | Eklenme : 22.09.2010