ÖMER HEKİMİ RAHMETLE ANDIK

27 Mart Cumartesi günü Ömer Hekim’i yâd etmek için yapılan tören Piraziz İlçemizin Şeyhli Mahallesindeki camiide okunan mevlidi şeriften sonra yapılan anma törenine Ömer’in annesi babası Perihan- Öner Hekim, valimiz Mustafa Yaman, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda sevenleri katıldı.

    Deniz Yıldızı Derneği’ne sağladı imkanlarla beraber; hiç yaşanmayacak koşullarda yaşamak durumunda olan insanlarımıza ev dahil yaklaşık tüm ihtiyaçlarını karşılayan Ömer Hekim; belki de yoksul insanlarımızın hayal bile etmeyecekleri imkana kavuşmalarını sağladı.

    Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar yaptığı açıklamada bugün derneğimizin arabasının tekerleği dönerek Giresun’umuzun il, ilçe ve köylerine kadar yoksul insanlarımıza hizmet götürebiliyorsa bu hep Ömer HEKİM’in derneğimize sağladığı imkânlarla olmuştur. Yoksul insanlarımızdan maddi ve manevi hiçbir desteğini bizlerden esirgemeyen Ömer’i rahmetle anıyor ve yaptığı yardımlardan Giresun’umuzdaki muhtaç insanlarımız adına çok teşekkür ediyoruz.  Yerinde rahat uyu…28.03.2010

 

Okunma : 167 | Eklenme : 22.09.2010
©Copyrights 2010-2018