BULANCAKTAKİ ÜÇ ÇOCUĞUMUZ ARTIK EMİN ELLERDE

Kanser hastası babaları tedaviye gittiği zaman yalnız yaşayan çocuklara; evin büyük oğlu hem annelik hem de babalık yapmaya çalışıyor. Oldukça sağlıksız bir ortamda yaşamaya çalışan çocuklara; önce Bulancak Belediyesi sahip çıkarak üç çocuğun durumunu Deniz Yıldızına iletti. Deniz Yıldızı yöneticileri de çocukların eğitim imkanlarına kavuşabilmeleri için Meclis başkanı,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişim kurarak çocukların temiz, sıcak ve hijyenik bir ortama kavuşabilmeleri için yatılı ilköğretim okula kayıtları ve nakilleri gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan başkan Emine Acar üç çocuğumuzun sağlıksız ortamdan kurtarılarak eğitim ortamına kavuşturulmasında İl Genel Meclis Başkanımız Osman Öden’e,  İl Milli Eğitim  Müdürümüz Ömer Albayrak’a Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Senol Akçay’a Bulancak Belediye Başkanımız Kadir Aydın’a, belediye sosyal işler Müdürü Mehmet Kırdemir’e ve Deniz Yıldızı Derneğinin gönüllü Bulancak temsilcisi Abdullah Ayvaz’a çok teşekkür ediyorum dedi.   8.02.2010

Okunma : 185 | Eklenme : 22.09.2010