VEREN EL İLE ALAN EL’İN BULUŞMA NOKTASI DENİZ YILDIZI

Köyde 3 çocuğuyla birlikte zor şartlarda yaşamaya çalışan ailemize Deniz Yıldızı Derneği yöneticileri zaman zaman ziyaretlerini yaparak bugüne kadar olan ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştılar. Bugün(24.03.2010) ailenin kullanabileceği yaklaşık tüm eşyaları da yine yardımsever insanlarımızın katkılarıyla beraber öğleden sonra; dernek yöneticilerimiz tarafından ailemize ulaştırarak azıcıkta olsa ihtiyaç sahibi ailemizin yüzlerinin gülmelerini sağladılar.

Dernek başkanı Emine Acar, yaklaşık bir buçuk yıldır gıda ve giysi konularına yardımcı olmaya çalıştığımız Tufan Çakır ve ailesinin bugün rahata kavuşmasında katkıları bulunan başta işadamlarımızdan Halis Özkaya’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederken tüm yardımseverlerimizi “veren el ile alan elin buluşma noktası; Deniz Yıldızına” bekliyoruz dedi.25.03.2010

Okunma : 832 | Eklenme : 22.09.2010