ZİHİNSEL ENGELLİ ÜÇKARDEŞİN EVLERİNİN ONARIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan üç zihinsel engelli kardeşin evinin yenilenme çalışmaları başladı.

Giresun Valiliği, Espiye Kaymakamlığı ve Belediye ile istişare yapan dernek yönetimi,  muhtar Saffet Çelik rehberliğinde;önce üç kardeşin geçici bir süre kalabilmeleri için köyde bir ev hazırladı. Üç kardeş kendileri için hazırlanan yeni eve yerleştirildikten sonra temizlik ekibi ve aracı evde bulunanları temizledi. Boşaltılan ev tekrar ilaçlanarak havalandırıldı. Perşembe günü onarım için yenilenecek evin sıva, tuvalet banyo, kalebodur fayans, iç kapılar, boya ve badana çalışmaları başlayacak. Daha sonra evin iç ihtiyaçları karşılanıp yaklaşık bir ay sonra üç zihinsel engelli üç kardeş tekrar yeni evlerine geri dönecekler.

Başkan Emine Acar, üç zihinsel engelli üç kardeş için derneğimizin yaptığı çalışmalarda ilgi ve desteklerini esirgemeyen Valiliğimiz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Espiye Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, Muhtar Saffet Çelik, Espiye Gönüllüsü Ahmet Kakırman ve emeği geçen herkese üç zihinsel engelli üç kardeş adına çok teşekkür ederim dedi. 22.01.2014

Okunma : 894 | Eklenme : 22.01.2014