YILIN REKTÖRÜNE DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN TEBRİK ZİYARETİ

Deniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emine ACAR ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat DENİZ, yılın rektörü seçilen Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aygün ATTAR'a tebrik ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof.Dr.AygünATTAR,"Nazik ziyaretiniz ve samimi ifadeleriniz için teşekkür ederim sizler de çok önemli ve hayırlı işlere imza atıyorsunuz. Sivil Toplum Kuruluşlarının; yardımlaşmaya, dayanışmaya, barışa, huzura katkıları çok önemlidir. Siz de Giresun'da bu misyonu yerine getiren önemli bir derneğimizsiniz. Çabalarınızın devamını ve çalışmalarınızda başarılar dilerim" diye konuştu. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Emine ACAR,Başarılarınızı kutluyor ve daim olmasını diliyoruz dedi.

Okunma : 696 | Eklenme : 06.03.2014