DENİZ YILDIZI DERNEĞİ GİRESUN YEMEĞİ

Deniz Yıldızı Derneği tarafından Almina Restaurantta düzenlenen yemek; Vali Yardımcısı Sayın Bekir Ergök, İl Müftüsü Sayın Muhittin Oral, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Sayın Özcan Özdemir ilimizin ve Bölgemizin Kanaat Önderlerinden Sayın Nuri Genç Hocaefendi, muhtarlar, işadamları, İstanbul'dan, Bursa'dan, Gebze'den katılan  Deniz Yıldızı gönüllüleri, dernek başkanları Deniz Yıldızı Derneği yöneticileri, kalabalık bir davetli topluluğunun bir araya gelmesiyle gerçekleşti.

Nuri Genç Hocaefendinin yaptığı konuşma ve dua ile başlayan yemekte,  bu güne kadar yaptığı etkinliklerin sinevizyon gösterileri, ihtiyaç sahiplerinden yardımlarını esirgemeyen yardım severlere plaketlerinin takdiminden sonra Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Emine Acar'ın katılımcılara teşekkürü ile son buldu.

Okunma : 902 | Eklenme : 29.04.2014