YARDIMSEVERİN ÇAYI EĞLENCELİ GEÇTİ

      Yaklaşık 9 yıldır Giresun ilçe ve köylerdeki yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği, düzenlediği çay ile yardımsever bayanları bir araya getirdi.

      Deniz Yıldızı Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği çay, 04.01.2014 Cumartesi akşamı saat 19.00'da SkyBeachRestaurant ta yapıldı. Dernek yönetim kurulu üyesi Berrin Aydın, kısa bir konuşmanın ardından, derneğin son 1 yıllık çalışmaları sinevizyon eşliğinde konuklarla paylaşıldı.  Sinevizyon gösterisinden sonra Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, bir konuşma yaptı.
Acar konuşmasında; "Kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü görevi olduklarını belirterek, hayırsever insanlarımızın emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. Acar, "Derneğimiz barınma, beslenme, eğitim ve sağlık faaliyetleri başta olmak üzere çalışmalarını her yıl artırarak devam ettirmektedir." dedi. "3 gün sonra 8 yılımızı geride bırakıyoruz" diyen başkan Emine Acar şunları kaydetti:  "Giresun'umuza 8 yıldır bu hizmeti vermekteyiz.  Son 1 yıl içerisinde 8 ev yaptık. Bunları biz yapmışız gibi anlatmak istemiyorum. Amacımız sizden aldığımız yardımların nerelere ulaştığını sizinle paylaşmak. 35 öğrenciye burs verdik. Kadınlarımızı güçlendirme adına AB Hibe projesi aldık. Onun üzerinde çalışmalarımız oldu. Ramazan bayramında 300 tane yetim çocuğumuzu giydirdik. 150 engelli kardeşlerimize 80 tekerlekli sandalye, 22 koltuk değneği ve 23 ise el bastonu yardımı yaptık. Ramazan ayı başta olmak üzere her yıl yaklaşık otuz bin liralık gıda yardımı yapıldı. Siz yardımseverlerimizle birlikte çok güzel hizmetler gerçekleştirdik. Bu beraberlik sürdükçe ihtiyaç sahiplerine yardıma devam edeceğiz. Emeği geçen erkese ve tüm katılanlara çok teşekkür ediyorum." Gecede, yardımseverlerden Aynur Akten'e derneğe katkılarından plaket verildi.  Yardımseverler arasında çeşitli hediyeler verilmek üzere kura çekildi. Kurada, 1 laptop dizüstü bilgisayar, 1 tane tıbbı sekreterlik ve bir çeyrek altın hediye edildi.
Daha sonra yardımseverler, gönüllerince eğlendiler.

 

 

Okunma : 753 | Eklenme : 07.01.2014
©Copyrights 2010-2018