YARDIMSEVER BAYANLAR DENİZ YILDIZININÇAYINDA BİR ARAYA GELECEK

 

Kadınlar arasındaki birlik beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştirilmesi, derneğin verdiği hizmetlere katkı sunmak amacıyla kadınlar arasında eğlence nitelikli çay düzenlendi.

Deniz Yıldızı Derneğinin geleneksel olarak düzenlemeye çalıştığı çay bu yıl 04.01.2014 Cumartesi Günü saat 19.00'da Sky Beach Restaurant'ta yapılacak.  

Kuruluşundan günümüze kadar İlimizde yoklu ve yoksullukla mücadele de hizmet vermeye çalışan Deniz Yıldızı Derneği çok sayıda insanımıza eğitim, sağlık, barınma, gıda, giyim vb. alanındaki yardımcı olup çok sayıda insanımızın da umudu haline gelmiştir.

     Başkanı Emine Acar, derneğimiz barınma, beslenme, eğitim ve sağlık faaliyetleri başta olmak üzere çalışmalarını her yıl artırarak devam ettirmektedir. Derneğimiz kuruluşundan günümüze kadar televizyon ekranlarından gelen yardımları; o günkü görüntüye aldığımız aileye veriyoruz. Çalışmalarımızda personel, kira elektrik telefon, yakıt ulaşım gibi harcamalarımızı yılda bir kez çay ve yılda bir kez yemek yaparak elde ettiğimiz gelirlerle de derneğimizi yaşatmaya çalışıyoruz.  Derneğimizin yaşamasıyla birlikte insanlarımız arasındaki dostluk, kardeşlik bağlarının geliştirilmesine yönelik olarak düzenlediğimiz çayda kadınlarımızla bir arada olmak istiyoruz. Bayanlara  yönelikolarak  04.01.2014 Cumartesi Günü saat 19.00'da SkyBeachRestaurrant'ta düzenlenen etkinlikte tüm kadınlarımızı bir arada  görmek istiyor ve davet ediyorum 28.12.2013.  

 

 

Okunma : 541 | Eklenme : 28.12.2013
©Copyrights 2010-2018