BABAANNE ve 3 TORUNU YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Atadan kalma bir yerde zor şartlarda yaşamaya çalışan babaanne ve üç torunu yardımlarınızı bekliyor.

Öğretmenlerinin yardım talebinde bulunduğu üç çocuk için dernek yönetimi çocukların köylerindeki evine giderek aileyi kaldığı yerde ziyaret etti. Bulanacak İlçesi Erdoğan Köyünde eşin terk ettiği oğlu ve üç torunuyla birlikte yaşamaya çalışan babaanne Şükriye Öztepe tüm güçlüklere rağmen hepsine sahip çıkmaya çalışıyor. Sağlık ve barınma konularında ihtiyacı olan aile için muhtar köylülerin de katkılarıyla yeni bir ev başlamışlar. Ancak imkânsızlıklardan kaba inşaatı tamamlanmadan ev yarım kalmak durumunda kalmış. Aileyi birkaç kez ziyaret eden Deniz Yıldızı Derneği babaanne ve üç torununun yeni bir hayata, yeni bir eve kavuşabilmesi için muhtar başta olmak üzere, İstanbul'da bulunan federasyon, köyün derneği ve yardımseverlerle birlikte çalışmalara başladı.

Aileyi iki kez köyünde evinde ziyaret eden başkan Emine Acar,  atadan kalma bir yerde oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan babaanne ve üç torunu için yardımsever insanlarımızın denizyildizidernegi_28@hotmail.commail adresinden, T.C Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288 - 5007 nolu hesabından veya ve 0 454 214 22 35 nolu telefondan yardımlarını bekliyoruz, muhtar, federasyon yönetimi ve köy derneğine de teşekkür ediyoruz dedi.

Okunma : 579 | Eklenme : 28.01.2014