DERELİ AKKAYA KÖYÜNDEN MUTLU SON

İlimiz Dereli İlçesi Akkaya Köyünde, yaklaşık bir yıldır yapımına devam edilen Beytullah Baytemür ve ailesine ait olan ev yapılan açılışla aileye teslim edilmiştir.

İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Faruk Kala, ilçe müftüsü Ali Genç,Vakıf Müdürü İbrahim Ar, Köy Muhtarı ,  Aza Muhammed Aydın,yardımseverlerimizden Abdullah Akkaya , Eşi Fatma Akkaya, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar ve dernek yöneticileri ,köy halkının büyük bir çoğunluğunun katıldığı açılış, İlçe Kaymakamının açılış  konuşmasından sonra yaptığı konuşmada Dernek Başkanı Emine Acar, evin yapımında emeği geçen Dereli Kaymakamlığına, yardımseverlere ,evin yapımı  ile ilgili rehberlik eden  aza Muhammed Aydın'a ve  katılımcılara teşekkür etti.

İlçe Müftüsünün yaptığı duadan sonra yeni evlerine kavuşan ailenin mutlulukları görülmeye değerdi.

Okunma : 1342 | Eklenme : 07.02.2014