BU HAFTA EKRANLARDAKİ YARDIMLARIMIZ

Deniz Yıldızı Derneğinin her hafta Perşembe günleri Atlaş Tv'de hazırlamış olduğu programda bu hafta merkez Çığdibi'nde annesiyle birlikte yaşamaya çalışan Ayşegül Dilli'ye yardımcı olunmaya çalışılacak.

     Giresun'da herkes tarafından çok sevilen Ayşegül Dilli yaklaşık 80 yaşlarında hastalıkla mücadele eden annesiyle birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyor. 9 Eylül Cuma günü başkan Emine Acar ve gönüllülerin ziyaret ettiği aileyi dernek yönetimi 15 Eylül 2011 Perşembe günü ekranlara alarak yardımseverlerle tanıştırmaya karar verdiler. Perşembe akşam saat 21.00'da ekranlara gelecek programda çok atıl bir yerde, çöpler arasında bakıma muhtaç annesiyle birlikte yaşamaya çalışan Ayşegül Dilli'nin daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için evinin; elektrik tesisatı, su tesisatı, mutfak tezgahı ve mutfak ihtiyaçları,  İç kapılar, yer döşemeleri için tahta ve baya badana, işçilik ücreti ile ev içi eşyalardan olan yardımların işleneceği programla birlikte Ayşegül Dilli ve annesi için daha insanca yaşanabilir bir ortam hazırlanmasına katkı sağlamaya çalışılacak.

   Başkan Emine Acar, kamuoyunda herkesin sevgisini ve takdirini kazanmış hiç de yaşanmaması gereken yerde annesiyle birlikte yaşamaya çalışan Ayşegül'e bir yardım eli uzatmak herkesi mutlu edecektir. Dolayısıyla yardımseverlerimizin Perşembe akşamı Atlaş Tv'de saat 21.00'da yayınlanacak olan programa telefonla katılarak katkıda bulunmalarını istiyoruz. İnşallah hayatlarının bundan sonraki bölümünde Deniz Yıldızı ve yardımseverlerin katkılarıyla daha iyi şartlarda yaşarlar dedi. 13.09.2011

Okunma : 699 | Eklenme : 13.09.2011
©Copyrights 2010-2018