AYŞEGÜL ZOR DURUMDA

Deniz Yıldızı Derneği Merkez Çığdibine giderek Ayşegül Dilli ve ailesini ziyaret etti.

Dernek yöneticileri ve İstanbul'dan gönüllü Aydın Kömürcü'nünde katıldığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.  Bugüne kadar belde belediye başkanı ve köylülerinin yardımlarıyla beraber yaşamaya çalışan aile; bugün oldukça zor durumda. Yaşını bilmeyen ama yaklaşık seksen yaşlarında olan annesiyle birlikte kalan Ayşegül Dilli'nin yaşamaya çalıştıkları ortam sağlık koşulları açısından hiç de yaşamaya elverişli değil.

Ziyaretçiler arasında bulunan gönüllülerden Aydın Kömürcü günümüzde bu şekilde yaşayan insanlarımızın olduğuna inanamıyorum, bilakis televizyonlardan izlemek, anlatmak yerine yaşamak; yerinde görmek gerekir onun için her Giresunlunun Giresun'u ziyaretinde Deniz Yıldızı Derneğine uğrayarak derneğin faaliyetlerine katılmaları gerekir dedi.

Ziyaretten çok etkilenen başkan Emine Acar, yaptığı incelemelerden sonra bu ailemize 15 Eylül Perşembe Altaş Tv'de yayınlanan programa alarak; öncelikle kaldığı ortamın yenilenerek hijyenik hale gelmesine katkı sunacağız daha sonra da evin içiyle ilgili ihtiyaçları ve gıda konusunda destek vermeye çalışcağız: tabi ki bunun için Giresun'umuzda herkes tarafından çok sevilen Ayşegül'e yardım elini uzatması gerekir dedi. 10.09.2011

Okunma : 627 | Eklenme : 10.09.2011